2777
2789
عنوان

ترک خودسرانه سرترالین

111 بازدید | 21 پست

من بعد چهار سال و نیم مصرف ،اواخر شهریور یهو و سرخود قطع کردم 

یک ماه اول حالم بهتر از موقعی بود که مصرف میکردم 

بعد از یک ماه سر ی خطایی که کردم به شدت خودمو سرزنش کردم و افسرده شدم تاحدودی،وسواس فکری هم که همیشع دارم و اصلا بخاطر همین دکتر رفتم 

حالا بعد ازپنج ماه ،ی فکری مثل خوره افتاده به جونم😭😭

فکرم اینه که نکنه عوارض ترک قرص باعث بشه دیوونه بشم یا سکته کنم یا ...

دیشب با دکترم صحبت کردم،گفت عوارض ترک نیست ،عوارض سریعتر خودش رو نشون میده  و در واقع بیماریم عود کرده 

مشکل من اینه هر دقیقه  تو گوگل و اینستا دنبال راه حل بودم بدتر گیج شدم 

یکی میگه دوباره بخور،یکی میگه اصولی هم ترک کرده ولی بازم بیماریش برگشته، حتی مشکلات جدیدی بهش اضافه شده 

یکی میگه روانپزشکا بی رحم هستن،بیماری برنمیگرده قرصا عوارض داره 

یعنی قشنگ بیچاره شدم ،نمیدونم چکار کنم 

خودتون یا اطرافیانتون کسی رو سراغ دارید قرص رو یهویی  بزارع کنار و در سلامت کامل باشه ،من بدونم مشکلی ایجاد نمیشه دیگه نمیرم سراغ قرص  

چون میترسم برم و دیگه نتونم ترک کنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دکتر نیستم ولی داروخونه کار کردم ترک قرص عوارضش همون روزای اول مشخص میشه و نوشته که عوارض قطع یهویی چیه 

این چیزی که شما میگی حساسیت خودته نه عوارض قطع 

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

تجربه مصرفش و داشتم به هیچ وجه نباید یکدفعه قطع کنین ، تحت نظر دکترتون و به مرور باید قطع بشه

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

من!

میخوردم، حامله شدم، قطعش کردم. این قضیه مربوط به ۴ سال پیشه

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود

من به شخصه دیوونه بازی دراوردم و در اوج بیماری یهو گذاشتمش کنار سکته نکردم عوارضی برای بدنمم نداشت صرفا شدت بیماریم خیلی بیشتر شد ولی خب رفتم و به دکتر گفتم اونم باز همین سرترالین رو شروع کرد و حالم بهتر شد

🏊‍♀️🏃🏼‍♀️

چند وقت مصرف کردید؟و چند وقته دیگه مصرف نمی کنید؟

۵ سال مصرف کردم الان ۴ ساله گذاشتم کنار 

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"