2777
2789

دوستان چندشب پیش تاپیک زدم یه قناری کوچولو افتاده تو تراسمون منم برداشتم مراقبش بودیم تا اینکه من رفتم خوابگاه الان برگشتم دیدم اصلا نمیتونه پرواز کنه اما زخماش خوب شده الان باید چیکارش کنم؟

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

اگه نمیتونس ببری دامپزشکی میتونی انلاین مشاوره بگیری یه سرچ بزن

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببرش دامپزشکی

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

بالش شکسته حتما

نه تکون میده بالشو 

دق کردم براش خدا

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

چرا نبرذی دامپزشکی همون موقعالان ببر

آخه من امتحان داشتم باید میرفتم خوابگاه 

ببرش کلینیک دامپزشکی. خوب شد واگذارش کن به کسی ک خودش قناری داشته باشه و انسانم باشه... بهش خوب برسه. 

اگه شکستگی نداره یا ضعیف شده یا ترسیده. 

شایدم مریض باشه 

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..