2777
2789
عنوان

مشاورم میگه نرو مدرسه

155 بازدید | 26 پست

بچه ها من یازدهمم بعد الان دیدم مشاورم بهم پیام داده فقط چند روز در هفته برو مدرسه چون وقتت رو میگیرهد😐

اولن که خانوادم اصلا نمیزارن من نرم دوما مدرسه انظباط کم میکنه 

الان چیکار کنم بهش هم گفتم گفت آخه داره وقتت تلف میشه 

الان دیگه نمیدونم بش چی بگم

میشه برای اینکه بتونم موفق بشم و بابام رو سر بلند کنم برام با قلب پاکتون صلوات بفرستید ❤️🫂                                 ی دختری که عاشق بابا و مامانشه 🫀🥹       

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همون مشاور سخت گیرس؟

لامصب خیلی ترسناکه این

دخترک چیپس خورم...🍟نظر دادن تو زندگی دیگران مسئولیت آفرینه شاید تو با توجه به تجربه خودت فکر کنی درست میگی ولی برای اون شخص ممکنه نتیجه بخش نباشه و مسئولیت اشتباه اون بیوفته گردن تو.لطفا تا مطمئن نشدید نظر ندید

مشاورتو عوض کن 

یازدهم رو باید بری مدرسه 

دوازدهم رو میشه نری 

که اونم به نظرم باز هم اشتباهه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

همون مشاور سخت گیرس؟لامصب خیلی ترسناکه این

اره همونه الان دیدم زده دیگه از هفته دیگه فقط روز های مهم رو برو 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️من این وسط گیررر کردم

میشه برای اینکه بتونم موفق بشم و بابام رو سر بلند کنم برام با قلب پاکتون صلوات بفرستید ❤️🫂                                 ی دختری که عاشق بابا و مامانشه 🫀🥹       
همون مشاور سخت گیرس؟لامصب خیلی ترسناکه این

اره همونه الان دیدم زده دیگه از هفته دیگه فقط روز های مهم رو برو 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️من این وسط گیررر کردم

اره همونه الان دیدم زده دیگه از هفته دیگه فقط روز های مهم رو برو 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️من این وسط گیررر کرد ...

😶😶😶😶

دخترک چیپس خورم...🍟نظر دادن تو زندگی دیگران مسئولیت آفرینه شاید تو با توجه به تجربه خودت فکر کنی درست میگی ولی برای اون شخص ممکنه نتیجه بخش نباشه و مسئولیت اشتباه اون بیوفته گردن تو.لطفا تا مطمئن نشدید نظر ندید

عزیزم به خانوادت بگو باهاش صحبت کنن...

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊

سال ۱۲ اصولا نمیرن نه که از۱۱ نرن

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
مشاورتو عوض کن یازدهم رو باید بری مدرسه دوازدهم رو میشه نری که اونم به نظرم باز هم اشتباهه

میشه لطفا تایپک قبلیم رو هم بخونی کمکم کنی خواهشششش میکنم 🙏🙏🙏