2777
2789
عنوان

اصلا خدایی وجود داره اگه هست باید یه کاری بکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 92 پست
نه عزیزم نداریم من خداروشکر خیلی زحمت کشیدم درسمو میخونم الانم میخوام مهاجرت کنم ولی داداشم تموم شد� ...

دلم گرفت💔

خدا خودش کمک برادرت کنه به حق خودش 

واقعا حرفی نمیمونه 

امیدارم آیندت روشن باشه اسی معجزم برای برادرت خدا بیاره

https://www.instagram.com/reel/DEuqFX7suDP/?igsh=MW5hb2NqdDRheTN2aQ==

اینو بیینید:)

خیلی قشنگ میگن راجب وجود خدا شاید تلنگری شد

《کمتر اهمیت بده ، بهتر زندگی کن》🫰🩷                               لینک گروه خانه داری و نظم خانه.   https://t.me/+Ik1uG0iH8B8yOTM0

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای خدایا .چه مادر نفهمی .

بگو نفهم بشین بچه هات رو بزرگ کن .

خداقل طلاق هم گرفتی بچه هات رو با خودت میبردی.

خدا انشا الله برات بهترینها رو جلو راهت بیاره.

خدا خودش کمک حال تو وداداشت بشه انشا الله

الان شما پیش باباتونین

بله بابامم اخلاقای خاص خودشو داره این بچه رو اذیت میکنه😭چون اعتیاد داره و تو خانواده ما ننگه بابام تردش کرده 

خلاصه که خدایی نیست حداقل برای داداشم

من اصلا برام مهم نیست حتی بخشیده بودمشون ولی این بچه تلف شدهمیگه نمیخوام ترک کنم 🥲بابامم به فکرش نی ...

نمیخاد چیه .زنگ بزنین به کمپ میان میبرنش ...آیندشو خراب نکنین

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
وای خدایا .چه مادر نفهمی .بگو نفهم بشین بچه هات رو بزرگ کن .خداقل طلاق هم گرفتی بچه هات رو با خودت م ...

از ته دلم میخوام زودتر یه بلایی سرشون بیاد من اعتقادم به خدا از دست ندم😭این بچه تلف شد حداقل من آینده دارم آیت بچه اونم نداره

فکر کن خدا بیامرز شده فک کن دیگه وجود نداره ولش کن اگه روزی هم اومد سمتتون با به تف بدرقش کن

عزیزدلم من دقیقا همین فکرو کردم حتی بخشیدمش این بچه الان داغونه 😭