2777
2789
عنوان

از چیزای خصوص بین من و شوهرم

142 بازدید | 15 پست

اینجا مینویسم چون ناشناسه وگرنه این چیزا رو کسی در مورد شوهرم نمیدونه همه فکر میکنن خیلی خشنه. هر کی ندونه فکر میکنه تازه همو پیدا کردیم ولی الان ۸ ساله شایدم ۷ سال دقیق یادم نیس چن وقته پیدا کردمش.(تاریخ اشناییمون رو میگم یادم نیس) 

انگار بچس شوهرم. البته یه بچه مهربون با ادب. عین بچه خام دستمه😂 بلدم چطوری سر ذوقش بیارم،چطور درد بدنشو درمان کنم، ناراحتیاشو تسکین بدم، لوسش کنم، عصبانیتشو کنترل کنم، بخندونمش، شیرش کنم بره سر کار خوب پول دربیاره(قبل من هیچی نداشت بعد اینکه اومدم تو زندگیش هم خونه خرید هم ماشین هم مغازه)

مردا کلا یه خاصیتی دارن که قشنگ توسط زنی که دوسش دارن مدیریت میشن یه لحظه اون زن نباشه بی هویت و سرگردون میشن. 

خلاصه این شوهر من میچسبه بهم هر جا مشکلی پیش اومد زنگ میزنه به من😂😂 

حالا تو جمع نه ولی تو خلوت عین بچه میچسبه به بغل من روزشو با جزئیات خیلی ریز برام تعریف میکنه تازه اگه نازش نکنم قهر میکنه😂😂😂  

دوستان شوهر خیلی گوگولیه شوهر کنید به نینی سایت گوش ندین

😀

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

خب شوهر تو گوگولیه

نه همه شوهرا

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم بی آزارترین موجودات روی زمین مردها هستن جز حالا یکی دودرصدشون ،راحت خام میشن هرچی هم دارن در ا ...

اصلا نگا به ظاهر خشنشون نباید کرد عین بچه هستن. از بچه هم راحت تر خام میشن

یا بهتربود بپرسم اینجور رفتار خام کننده رو ازکی یادگرفتی

اوایل خیلی باهم بحثمون میشد با آزمون و خطا یادگرفتم چطور افسارشو بگیرم دستم. دیدم وقتی یه بوس میکنم و بچگونه حرف میزنم قانع میشه تا اینکه بخوام دعوا راه بندازم. یا مثلا دیدم وقتی جای رفیقاشو براش پر میکنم کمتر میره سراغ دوستاش. دیگه کم کم یادگرفتم باهاش چیکار کنم. علاقمندی هاشو براش انجام دادم غذاهای مورد علاقشو یادگرفتم. شوهر من که اینجوریه با دو تا مظلوم‌ نمایی و بچگونه حرف زدن و بوس کردن وا میده 😂😂 بگم برو کوه بکن میره 

اوایل خیلی باهم بحثمون میشد با آزمون و خطا یادگرفتم چطور افسارشو بگیرم دستم. دیدم وقتی یه بوس میکنم ...

اذیتش نکن توهم . هروقت خواستی عکستونو بزارین بعنوان ذوج خوشبخت خوشحال میشم خبرم کنی ببینمتون

...thi too shall pass