2777
2789

من به گفته بقیه وسواس هستم ولی،شوهرم واقعن رعایت نمیکنه البته ی بخشش مربوط به تربیت خانوادگی هست کع گناهی ندازه از بچگی بار اومده من تو ۲سال اندازه ۱۰سال پیر،شدم پادرد و کمر درد هم گرفتم بهش گفتم به خواهرم میگم از فامیل و قوم شما شوهر نگیره زود آدم پیر میکنید اونم رنگ از روش پرید گفت حالا میبینم خواهر چطوری شوهر میگره ، ولی کلن ی جوری شد جا خورد بعدن بهش،گفتم بع دل نگیر عصبی بودم از دهنم بیرون اومد اونم گفت به دل نگرفتم ولی خودم عذاب وجدان گرفتم یسری دیگع ام گفتم شما خانوادگی کثیف هستید شوهرم آدم خیلی خوبه بیچاره از صبح میره تا شب ،بعدم میان ۹۰درصد مواقع بحث داریم سر پاشیده شدن آب سرویس رو پاش و اینکه چرا آب نکشیده پاش ،همین مورد رعایت کنه من ۹۰ درصد حالم خوب میشه

یه آب بریزه روش پاش تموم بشه بره،چرا گوش نمیده؟؟

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا یه آب بریزه روپاش 

دوما خب واقعا شازد خسته است 

سوما وسواستو درمان کن که اذیت نشی

چهارمن بندده خدارو پهن کردی زدی رو بند بعد بهش میگی به دل نگیر

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

باور کن باور کن زندگی با آدم وسواس یکی از سخت ترین مشکلات دنیاست خواهشا دیگه حالا که به سازت میرقصه دلشو خون نکن و تیکه کنایه نزن شما خودت نمیدونی اون بنده خدا رو چقد اذیت میکنی 

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

وسواسی دیگه عزیز 

شمایی که داری اونو اذیت میکنی با حساسیتت 

اونم یه فردیه از یه خانواده عادی که شاید اصلا این مسئله رو در حد شما جدیش نمیگیرن دلیل نمیشه خانواده بدی داشته باشه خب 

این حساسیت شماست که باعث میشه اینطور فکر کنی 

پس میبینی که اونی که مشکل داره شمایی بنده خدا که خانواده اونو بد میبینی 

پس حرفت واقعا درست نبوده به منم اگه یکی که خودش مشکل داره بگه خانپادت فلانه منم ناراحت میشم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اولا یه آب بریزه روپاش دوما خب واقعا شازد خسته است سوما وسواستو درمان کن که اذیت نشیچهارمن بندده خدا ...

خب ده بار گفتم نمیزنه میگه آب روشویی میریزه روشویی هم بزرگه اصلا پاشش نداره حالا چکتر کنم از دلش در بیارم میخام امروز ناهر غذا مورد علاقه اش درست کنم خوبه

متوجه نشدم یعنی انتظار داری هر وقت میره دستشویی بعدش بره پاهاشو بشوره و یه دوش نصفه بگیره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
یه آب بریزه روش پاش تموم بشه بره،چرا گوش نمیده؟؟

مگازدار داره آب سرویس نیست آب روشویی هست منم چک کردم هر موقع سنگ سرویس اطرافش خیسه دمپایی و پاش هم خیسه دمپایی جلو بسته ام فایده نداشت 

خب ده بار گفتم نمیزنه میگه آب روشویی میریزه روشویی هم بزرگه اصلا پاشش نداره حالا چکتر کنم از دلش در ...

به منم بگن هر وقت رفتی دستشویی پاتو ای بزن عمرا قبول کنم قدر شوهرتو بدون چون من بودم یه دعوای حسابی میکردم طرف به خودش بیاد 

ماشالله🌸💗🎀