2777
2789
عنوان

یاد اون زمان میفتم از خجالت آب میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 33 پست

راهنماییکه بودم خالم چند روز بیمارستان بستری بود قرار بود بریم ملاقاتش منم که خدای جو از دوستم یه مانتوی سفید گرفتم شلوار سفید هم خودم داشتم یه کفش که نگم براتون با مامانم راه افتادیم سمت بیمارستان رفتیم داخل اتاق سه تخت بود یادمه رفتم بالا سر مریضا اول سمت خالم نرفتم با جدیت کامل به همراه ها میگفتم مشکل مریض چیه بنده خدا بکیشون اومد توضیح بده سن بالا بود همراه بهش گفت ولش کن مامان دکتر مگه اصلا تو چکاره ای گفتم من دکتر ………….،ام ،درست صحبت کن مامانم و خالم بیچاره ها هنگ کرده بودن خالم به مامانم میگفت وای کاش اینو نیاورده بودی😂😂😂😂😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وااای برای منم اتفاق افتاده.

یه بار رفتیم مراسم سینه زنی. مداح گفت بیاین وسط سینه بزنید آقا من بلند شدم رفتم وسط ۲ دستی سینه میزدم بعد جو گرفت منو دور خونشون می دوییدم سینه میزدم.

من خیلی خیلی خجالتی بودم ولی نمی دونم چرا اونجا جو منو گرفت.

جالب اینجاس که یه خانمی خوشش اومده بود و منو برای پسرش خواستگاری کرد.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤

این چی بود پاره شدم سر صبی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

به من نگاه کن عزیزم! حواست رو بده به من لطفا. از اینکه نمی‌تونی خوب عکس بگیری خجالت نکش. از اینکه یه چنل نداری خجالت نکش. از اینکه کسی بهت ابراز عشق نکرده خجالت نکش. از اینکه تاحالا کافه نرفتی نترس. از اینکه خیلی چیزای توی منوی کافه رو نمیدونی خجالت نکش. از اینکه نمیتونی پینترستی زندگی کنی ناراحت نباش. از اینکه پی دی اف کتابا رو می‌خونی و پول کافی برای خریدشونو نداری ناراحت نباش. از اینکه تو کنکورت به چیزی که میخواستی برسی نرسیدی نترس. از بیکاری نترس. از اینکه همه ی کتابای دنیا رو نخوندی ناراحت نباش. چون دوربین گوشیت بده یا هنوز مامانت نمیذاره دست به قیافه‌ت بزنی و.. فکر نکن زشتی و لایق نفرتی. ما هممون کلی ضعف داریم. بر خلاف چیزایی که نشون میدیم. فقط ضعف هامون متفاوته. من با همه ی بی پولی ها، با همه ی سختی ها دوست دارم و تو تو قلبم جا داری..

یه بار با یه آقایی دعوام شد اومدم بهش بگم هرکاری دلت میخواد بکن. گفتم هر کاری دو ل ت

میخواد بکن🤭

بعد بیچاره اون آقا سرشو انداخت پایین از خجالت رفت.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
یه بار با یه آقایی دعوام شد اومدم بهش بگم هرکاری دلت میخواد بکن. گفتم هر کاری دو ل تمیخواد بکن🤭بعد ...

وای وای دهنتون سرویسسسسسسسس🤣🤣🤣🤣🤣🤣

به من نگاه کن عزیزم! حواست رو بده به من لطفا. از اینکه نمی‌تونی خوب عکس بگیری خجالت نکش. از اینکه یه چنل نداری خجالت نکش. از اینکه کسی بهت ابراز عشق نکرده خجالت نکش. از اینکه تاحالا کافه نرفتی نترس. از اینکه خیلی چیزای توی منوی کافه رو نمیدونی خجالت نکش. از اینکه نمیتونی پینترستی زندگی کنی ناراحت نباش. از اینکه پی دی اف کتابا رو می‌خونی و پول کافی برای خریدشونو نداری ناراحت نباش. از اینکه تو کنکورت به چیزی که میخواستی برسی نرسیدی نترس. از بیکاری نترس. از اینکه همه ی کتابای دنیا رو نخوندی ناراحت نباش. چون دوربین گوشیت بده یا هنوز مامانت نمیذاره دست به قیافه‌ت بزنی و.. فکر نکن زشتی و لایق نفرتی. ما هممون کلی ضعف داریم. بر خلاف چیزایی که نشون میدیم. فقط ضعف هامون متفاوته. من با همه ی بی پولی ها، با همه ی سختی ها دوست دارم و تو تو قلبم جا داری..