2777
2789
عنوان

بنظرتون چیزی بین شوهرم واین خانمه بود

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 51 پست
یه بار دیگه فردا برو ببین رفتارش چجوریه باز خیلیم به خودت برس جلوی دختره

همش شوهرم اسرار داشت حجاب کنم وبریم

اما به حرفش گوش ندم وبهترین تیپ و زدم ورفتم

خودشوهرمم خیلی سنگین رفتارکرد با خانمه اما اونجایی ک ب شوهرم گفتم چخبر منو بفکر فرو برد

به سرم زده صبح ک شوهرم میره بشورمش اما منطقم میگه فعلا سکوت کنم و دوباره برم باهاش ببینم رفتارش چطور ...

نه اسی کار اول که گفتی نکن کلا همیشه صبر بهترین نتیجس میدونم سخته واست درک میکنم ولی با سیاست باش بزار همون یه بار دیگه بری ببینی چخبره رفتارش چجوریه تا مطمئن بشی ولی باز اگر چیزی بود اصلا به طرف نمیگفت که زن داره 

- خودت‌ باش؛ جهان‌ اصالت‌ را مےستاید!✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چرا اینجوری میکنی باخودت.، ببین اگه واقعا خانمه خانم سرسنگین با‌شه، وهمسرتون تعریف کرده چیز عا ...

اینجا همه گفتن یک چیزی هست منم حالم بد بود بدتر شد واسترس وتپش قلب گرفتم 

همش شوهرم اسرار داشت حجاب کنم وبریماما به حرفش گوش ندم وبهترین تیپ و زدم ورفتمخودشوهرمم خیلی سنگین ر ...

عیب نداره یه لباس شیک بپوش برو

این دفعه تو برو به دختره بگو چخبر یعنی تیکه بنداز بهش مثلا

- خودت‌ باش؛ جهان‌ اصالت‌ را مےستاید!✨️

حساس شدی، اول فکرآرامش خودت باش. بخدا بسپار. مردت از خودت دور نکن. بهش محبت کن. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
نه اسی کار اول که گفتی نکن کلا همیشه صبر بهترین نتیجس میدونم سخته واست درک میکنم ولی با سیاست باش بز ...

نه گلم ربطی نداره , چه زن خراب باشه چه مرد , متأهل ومجرد فرقی نمیکنه فقط میخان کرمشونو بریزن

روزای خوب منم میاد
وای چرا اینجوری میکنی باخودت.، ببین اگه واقعا خانمه خانم سرسنگین با‌شه، وهمسرتون تعریف کرده چیز عا ...

ولی من اصلا باحیایی ندیدم تورفتاراش خیلی خانم سبکی بود

البته بامنم همینطور گرم گرفت

شوهرم زیاد تحویلش نگرفت ولی اونجایی که به شوهرم گفت چخبر بهم حس بدی داد

اشتباه کردی تایپیک زدی 

من فکر میکنم زیادی حساس شدی عزیزم 

اصلا به فکر نظرات اینجا نباش 

خوب فکر کن و دلتو صاف کن و یه تصمیم درست بگیر 

نزار  افکار منفی پیرت کنه. خوشحال باش. 

برو باهمسرت خوش بگذرون. نه اینکه بشی ذربین که فلانی چکار کرد چه رفتاری کرد. بزار اینقد خوش باشین که همیشه فکرش پیشت باشه. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
هرچی سفت گرفتم بدتر شد مردا اکثرا اینجورن سفت بگیری هوا برشون برمیداره

اخه نمیدونم من حرکتی از شوهرم ندیدم جز اینکه گف خانم فلانی خوبه واینا ک بعدش به غلط کردم انداختمش

و خیلی رفتارش سنگین بود پیش خانمه 

اما خانمه خیلی کرمووو بود و باعث شد شک کنم

نزار افکار منفی پیرت کنه. خوشحال باش. برو باهمسرت خوش بگذرون. نه اینکه بشی ذربین که فلانی چکار کرد ...

اخه فکر اینکه چرا باید فروشنده و همکار شوهرم بخواد منو ببینه

البته شغل شوهرم ب شهر دیگس و من این دفعه چند روزی اومده بودم باهاش این شهر

و قراره شوهرم از ماه دیگه انتقالی بگیره بیاد شهرمون

حالا ظاهرا این خانمه از شوهرم متوجه شده ک ما اومدیم اینجا و تو هتل هستیم و بهش گفته دوست دارم خانمت و ببینم

اخه نمیدونم من حرکتی از شوهرم ندیدم جز اینکه گف خانم فلانی خوبه واینا ک بعدش به غلط کردم انداختمشو خ ...

زیاد گیر نده لج میکنه

من بعد۱۴سال فهمیدم شوهرم از اولم خط مخفی داشته چبکار کرده نکرده خدا میدونه 

زیربار نمیره منم دو دلم برا زندگیم این وسط،پسرمم هست میخوام مجبورش کنم ببرمش مشاور 

شوهر من واقعا عوضیه به تمام معنا

کسی فکرشم نمیکنه اینجوره

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....