2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صددرصد ادم رو فرسوده میکنه هرروز سرو کله زدن با بجه های زبون نفهم هرروز ساعت ۵ صبح بیدار شدن از کارو زندگی افتادن نه تفریحی نه استراحتی نه هیچی 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بستگی به کادر مدرسه داره. امسال سه تا مدرسه تدریس میکنم. متاسفانه از روز شنبه متنفرم بسکه مدیرمون بیشعور و بی ادبه. اما روزای دیگه رو با عشق و شور میرم مدرسه و راضیم

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)

افتضاحه این شغل من دبیرم همزمان با دبیریم دکتری تخصصی هم قبول شدم الان دیگه میخوام استعفا بدم و برم شغل متناسب با مدرک تخصصیم تو دانشگاه و یا مهاجرت کنم، واقعا مزخرف و بی کلاسه همکارا هم نگم اکثرا بیسواد و بی کلاس هستن از دانشگاه های ابکی و بعضیا حوزوی. تو دفتر نشستن هم واقعا خیلی حس بدیه از بس چرت و پرت میگن. 

بنظرم پیش همکارا کیف نمیده ولی با بچه ها قطعا روح آدم زنده میشه بخصوص اگه پایه باشی و باهاشون رفیق ب ...

افتضاحن عزیزم شما فکر نکنم تجربه داشته باشی. تنفر برانگیزن همون اولش خوبن کم کم حس تنفر میکنی از هرچی ادمه. 

وارد این شغل نشو عزیزم هرکسی اومده تو این چند سال اخیر به فکر استعفا یا ادامه تحصیل و مهاجرته مگر که رشتش به مهاجرت یا کار دیگه ای نخوره و مجبور باشه معلم باشه. حتی دوست خودم سالن زیبایی زد استعفا داد. 

افتضاحن عزیزم شما فکر نکنم تجربه داشته باشی. تنفر برانگیزن همون اولش خوبن کم کم حس تنفر میکنی از هرچ ...

نه من تجربه ندارم 

جدا اینجوریه؟

پس چرا تو اینستا معلما اینقدر کلیپای قشنگ و جالب میذارن

البته من چون عاشق بچه هام شاید واسه همین برام جالبه 

یه مدت مربی مهد بودم واقعا حالم خوب بود و دوس داشتم بچه ها رو باهاشون خوش میگذشت

نه من تجربه ندارم جدا اینجوریه؟پس چرا تو اینستا معلما اینقدر کلیپای قشنگ و جالب میذارنالبته من چون ع ...

عزیزم اونا با اینستا میخوان ویو بگیرن و فالور جمع کنن و درامدزایی کنن والا هیچ ارزشی نداره این شغل اونم با بچه های بی ادب و لوس این دور زمونه. خودت را گول نزن هیچ فایده ای نداره این شغل. حقوقشم که نگم خجالت میکشی بگی به دوستات. 

عزیزم اونا با اینستا میخوان ویو بگیرن و فالور جمع کنن و درامدزایی کنن والا هیچ ارزشی نداره این شغل ا ...

میشه حقوقشو بگی آخه من فرهنگیان قبول شدم نرفتم .هر روز دارم سرکوفت میخورم وخودخوری میکنم