2777
2789
عنوان

الان چرا بیداری ❓❓❓🫠🫠🫠🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 224 پست
خب چرا شمارو نخواست

چون من فکر میکردم واسه همیشه دارمش و هیچ وقت نگران نبودم که یه روزی از دست میدمش ، خیالم راحت بود و بی اعتنایی میکردم

همه چیز در آخرین ادمی خلاصه میشود که در تنگنای شب بیاد می‌آورید ،قلب شما انجاست...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینجوری نگو 😔دوسش داشتم

دوست چی کشک چی

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

شما چون عاشق نشدی دلیل نمیشه به بقیه هم اینو بگی

عاشق نشدی فکر میکنی عاشق شدی

اینقدر به خودت تلقین نکن 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

خب آخه به حسم گفتید کشکه اینطور نیست :(

راست گفتم هنوزم میگم‌کشکه