2777
2789
عنوان

ما فقیرتر از اون چیزی هستیم که شما فکر میکنین 🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 38 پست

یه وقتی. بدتر از تو بوده شرایطم با این تفاوت که من بچه ای  کوچیکم داشتم   ولی من خودم کار کردم.  و وووووو چ شبا که تا صیح نخوابیدم.  

با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باش و. هرچه خواهی کن 🌹🌹🌹 تمام دنیام پسرم 🌹🌹کچه کوردم ✌🖕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای وای.‌واقعا الان بیشتر مردم به سختی شکمشون و سیر میکنن.‌ولی خوب عزیزم پنیر بسته ای ۷۰ تومنه. به مامانت بگو سیب زمینی که کیلو ۲۰ تومن هست بخره.‌کوکو سیب زمینی درست کنه.‌یا تخم‌مرغ بخره.‌تازه سنگدان مرغ بسته ای ۵۰ تومنه.‌میشه یک خوراک خوشمزه با سنگدان مرغ درست کرد.‌سبزی بخرید خرد کنید کوکو سبزی درست کنید.‌برنج هم‌کیلو ۷۰ هست میشه استانبولی درست کرد. واقعا پنیر به این‌گرونی این همه میشه جایگزین کرد.‌

یه دونه پنیر ۸۰تومن خریدم فقیر نیستید

🤧یه پنیر میخری خب واسه 2 الی 3 روز اونم صبحانه بعلاوه کلی چیزا دیگه در کنارش در طول روز کلی میان وعده و وعده اصلی 

چطور به این نتیجه رسیدی فقیر نیست 

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌

پول اینترنت و بزار غیر نون پنیر بخور چی بگم

چرابعضیاتو فقط بلدید زخم زبون بزنید؟خیلی دید سطحی داری

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
چقد بی رحمید بعضیاتون

حق با شماست ،من بی رحمم حرفت کاملا متین 

ولی راهی جز این براش داری؟

سرکار اگه میتونست و میزاشتنش میرفت تا حالا این وضعیت و تحمل نمیکرد 

با اومدن تو شبکه های اجتماعی ام که چیزی جز دیدن چشو هم چشمی های بقیه گیرش نمیاد منو شمام که کاری براش نمیکنیم حرف بدی زدم گفتم جای اومدن اینجا همون هزینرو برای خوراکت بزار کنار ؟هرچقدرم کم ؟؟!

چرابعضیاتو فقط بلدید زخم زبون بزنید؟خیلی دید سطحی داری

چه ربطی به زخم زبون داره ؟مگه داشتن نداشتنش دست خودشه خب 😐دارم میگم هزینه دیدن چرتو پرتو بزاره برای خورد و خوراک اینجا که هیچی گیر آدم نمیاد://

حق با شماست ،من بی رحمم حرفت کاملا متین ولی راهی جز این براش داری؟سرکار اگه میتونست و میزاشتنش میرفت ...

بدون اینترنت هم نمیشه زندگی کرد اخه 

بعدم مگه پول نت چقدره ک باهاش غذا بخره 

الانم عصر اطلاعاته یک سری از درسا تو شاد هست یا اگر دانشجوعه ب اینترنت نیاز داره تو عهد دقیانوس ک زندگی نمیکنه

بنده خدا اومده یکم درد و دل کنه خالی بشه 

گاهی اوقات آدمای دنیای واقعی نمیتونن درکمون کنن پناه میاریم ب مجازی  

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم