2777
2789

می‌خوام بینیمو عمل کنم ،کلاس شنا میرم ، جهاد دانشگاهی ثبت نام کردم برای تزریقات و اینا که برم درمانگاه کار کنم 

یکبار جدا شدم از ازدواج هم خوشم نمیاد شاید بعد ۲۵ سالگی 

امسال هم دانشگامو شروع میکنم 

ولی حس میکنم بیهوده دارم تلاش میکنم نمیدونم چرا

هر چقدر دوست داشته باشم تاپیک میزنم راجب نامزدم دوست نداری نظر نده

ن خیلی هم خوبه

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی چی بگردم دنبال شوهر 🙁

نه نميگم بگردي دنبال شوهر ميگم فكر مجرد موندن رو نكن حواستو جمع كن با همه اينكارايي كه ميكني در نهايت يه ازدواج خوب بكني سرت گرم اينچيزا نشه فقط ،  دختر دايي من الان رءيس آزمايشگاه پاتولوژيه ولي چون ازدواج نكرده همه ناقص ميدوننش و دلشون ميسوزه به حالش 

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
پیشرفت یعنی داشتن آرامش درونی و مقایسه امروز خودت با دیروزت

خب من الان خیلی حس سبکی دارم نسبت به گذشته هم دارم عوض میشم بزرگ ترینشم دور شدن از پسراس

نه نميگم بگردي دنبال شوهر ميگم فكر مجرد موندن رو نكن حواستو جمع كن با همه اينكارايي كه ميكني در نهاي ...

اره عشقم خب بخشی از هدف منم اینه پیشرفت کنم تا بتونم با کسی که دلم پیششه ازدواج کنم😂