2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز اول ۱۰۰تا بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم میگیم روز دوم۲۰۰تا روز سوم ۳۰۰تااا ...

چرا انقدر زیاد من میخوام چله بردارم ولی زیارت عاشورا ک کوتاه باشه اگه میخواین با هم شروع کنیم 

چرا انقدر زیاد من میخوام چله بردارم ولی زیارت عاشورا ک کوتاه باشه اگه میخواین با هم شروع کنیم

اخه اینو آدم حفظ میکنه زود زود میگه زیارت عاشورا طولانیه باید از رو قران خوند 

این چجوریه؟

با چه امیدی این چله سخت رو برداشتم

سلام حالت خوبه؟عمه نصرت میگفت خاک سرده مهر مرده از دل آدم میره بیرون ولی از دل من نرفت🖤🥀 آنقدر شبا سرمو کردم زیر پتو و برات گریه کردم، الانم که نیستی دلم بیشتر برات تنگ شده از وقتی که نیستی اصلا دنیا جای قشنگی نیست با رفتن تو خنده های واقعی منم رفتن 💔اون لحظه دیدم که خنده هامو،حال خوبمو با تو گذاشتن زیر خاک کاش میشد برگردی دلم که نه همه جانم برایت تنگ شده این دنیا نشد ولی دنیای دیگه بهت میرسم فقط اگه قیامت قصه باشه کجا ببینمت🥺 آرام بخواب عزیزدلم همه دردهامون تموم شد💔 تو غمگین ترین غم پنهان دلمی...M🖤 پروانه ی آبی من کجا رفتی؟؟؟🦋🖤🩹