2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

در رابطه با کم خونی هر شب قرص اهن بخور فولیک اسید یه شب درمیون بخور غذاهایی مثل اسفناج و عدسی به کم ...

ممنونم❤️

آخه ۲ بار رفتم دکتر مسخرم کرد گفتش میتونی دعوتنامه بدی😂کلا از بچگیم اینجوری بودم هرروز کار نمیکرد شکمم ولی آخرین بار که کار کرد خیلی مشکل داشتم حس میکنم دچار بیرون زدگی مقعد شدم ممکنه کلا دیگه کار نکنه؟🥲😂😂😂 یا انسداد شه یا چیزای دیگه؟ آخه درد شکمی ندارم شاید گاهی یه تیر کوچیک یا مقعدم تیر بکشه

سنا از شربت ملین دار قوی تره؟

سوالام احمقانست شما ببخشین😬😂😂😂

حالا اینجا بگو ما حرص بخوریم

ازاونجایی که سیسی این اقا پسر مقداری🐮 هستن و اره خلاصه

اینجا همه منو شیر کردن که آییی برو برین بهش برو کات کن و فلان

اقا ماهم شیرشدیم رفتیم پیویش شیلنگو گرفتیم روش🥲😂

خلاصه نتیجه خاصی بدست نیومد ولی من حرصمو خالی کردم😎😂

و اینکه فهمیدم زر میزنه براش مهم نیستواینا غرور شخماتیکی داره

ولی درکل دیگ به چشم کیس ازدواج نگاش نمیکنم

سیسی دکتر دوغ با آبلیمو و نمکم بخوره؟ آخه خیلی خوشمزس

یا خداااا چ ترکیبییی😖😂😂😂😂واقعا خوشمزست؟؟

احساس میکنم اینو بخوره دل و رودش تعجب میکنن😂

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

🤣🤣💋💋جونز

😁😁♥️

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................