2777
2789
عنوان

شما قضاوت کنید

81 بازدید | 18 پست

دیروز روز پدر بود من با نامزدم بیرون کار داشتیم وقت نشد برای پدرش روز پدر کادو بخرم. شب بعد شام رفتیم خونه پدرش و بهش روز پدر رو تبریک گفتم. امشب نامزدم پیام داده به پدرم زنگ بزن روز پدرو تبریک بگو معذرت خواهی کن بگو هول هولکی شد نتونستم تبریک بگم. بگو ببخشید من خودم پدرم فوت شده روز پدر یادم نمی مونه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تبریک گفتی دیگ چند بار تبریک بگی

دیشب یهویی شد رفتیم خونشون. برای اولین بار بود رفتم خونشون.‌امشب دلم شکست از نامزدم لحنش غمگینم کرد.  من مادرم امروز مریض بود کارمم زیاد بود حتی وقت نکردم شام بخورم اونوقت اون میگه زنگ بزن معذرت خواهی کن

چه اشکال داره قربونت برم حتما ازت انتظار دارن میگفتی باشه الان زنگ میزنم

زنگ زدم هرچی گفت رو گفتم اما دلم ازش شکست.  گف بگو چون بابای من فوت شده من یادم نمی مونه روز پدرو تبریک بگم

دلت نشکنه عزیزم زندگی و قشنگ ببین چه اشکالی داره

اخه این کارش یعنی منو درک نکرده دو شیفت سرکار بودم مامانم مریض بود رسیدگی کردم اونوقت اون صدبار زنگ پیام که زنگ بزن به بابام