2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقت بزار رو شناختن خودت، بدون خیلی ارزشمندی. مهر طلبی اشکال نداره از الان میدونی و باهاش مبارزه میکن ...

دقیقا هروقت میبینم دارم پیشرفت میکنم برمیگرده و اینبار دیگه راه دسترسی واسش نذاشتم

دقیقا هروقت میبینم دارم پیشرفت میکنم برمیگرده و اینبار دیگه راه دسترسی واسش نذاشتم

آفرین زودتر اینکارو کن

یچیزی بگم اینا آبرو براشون مهم نیست.

مثلا من دیشب یکی تعقیبم میکرد همه اش میترسم از طرف خودش باشه بخواد دردسر درست کنه،آخه طرف یهو منو دید اومد طرفم محلش نذاشتم. از اونور با یکی هرجا میرفتم دنبالم میومد.ی بوهایی میاد.

البته اگه حس کردم چیزی شده میرم به داداشم میگم بفناش بده.

اینا مریضی. هر چقدر عمیق وارد زندگیت بشن پرت کردنش از زندگیت سخت تر میشه.

روم سیاه عوض کردم باز خودم بهش پیام دادم ولی اینبار دیگه واقعا تمومه

روی خودش سیاه، که هر چی عقده ی خود کم بینی داره روی طرف مقابلش پیاده میکنه.

ی کلیپی تو اینستا دیدم میگن وقتی ینفر با همچین کسی طرف میشه و میاد بیرون تا مدت ها دچار استرس و اضطراب و ترس میشه.

دلیلش اینکه تا حالا ندیدن و حس نکردن ینفر چقدر میتونه خطرناک باشه و بخواد از قصد و با نیت شوم صدمه بزنه.

بخاطر خودت ، اینده ات ولش کن.

روی خودش سیاه، که هر چی عقده ی خود کم بینی داره روی طرف مقابلش پیاده میکنه.ی کلیپی تو اینستا دیدم می ...

دقیقا حس فردی رو دارم ک دچار ی سانحه طبیعی شده ی آدم ک از جنگ برگشته یا چیزی شبیه این 

تو ام مثل خودش رفتلرر کن توقع بزرگ و مالی درخواست کن چطور خودش راحت در خواست میکن

Казань🇷🇺  مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬  خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵
دقیقا حس فردی رو دارم ک دچار ی سانحه طبیعی شده ی آدم ک از جنگ برگشته یا چیزی شبیه این

کاش آدم تصادف کنه میگه قضا و بلاست.

کآنال یوتیوب آنیلیش رو دنبال کن یا تو اینستا کلیپاش رو ببین دوای دردته سواد رابهط رو میبره بالا. همه رو درست نمیگه ولی بیشترش درسته.

خدا رو شکر آنقدر عاقلی درخواستش رد کردی.

فکر کن قبول میکردی نابود نابود میشدی.

تو ام مثل خودش رفتلرر کن توقع بزرگ و مالی درخواست کن چطور خودش راحت در خواست میکن

با آدم خودشیفته نباید در افتاد. خیلی کم پیش میاد که آدم بتونه تو بحث ازش ببره.باید نسبت بهش بی تفاوت باشه و هیچ توجه و واکنشی نشون نده تا بره.اون توجه میخواد

اصلا باهاش دهن به دهن نشه.

اینا چرب زبونتر از این حرفان

خوش بحالت از من جلویی من ی ذره میاد سمتم میدووم سمتش 😔 البته اگر بشناسی ش بهم حق میدید بشدت جذابه م ...

ببخشیدا خیلی دوست داری بیاد بهت ب ر ی ن ه 

بعد ب ریشت بخنده😠😠😠

منم تقریباً ی همچین خواستگاری داشتم خدا بیامرزدش چند ماهه فوت کرده 

البته من الان متاهلم و بچه هم دارم 

اما کارا و حرفایی ک کرده و زده اثرش هست و بعضی وقتا نابودم میکنه

اول با خودت کنار بیا و مطمئن بشو که میذاریش کنار،بنوعی با خودت حسابتو تسویه کن،بعدش با قدرت تمام قهوه ایش کن و بذارش کنار،بحث اینه که باید خودت بخوای که کامل بذاریش کنار،جذابِ گوه اخلاق یه پاپاسی نمیارزه و باعث بدبختیت میشه،

با عقل پیش برو