2777
2789
خودشیفته ها تو توهمات خودشون از همه مهمتر زیبا تر باهوش تر وکلا تر تر هستند همه هم بهشون حسودی میکن ...

من چون بار اولم بود نمیدونستم خودشیفته چیه؟ یهو تو اینستا به مطلبش برخوردم.

مال من که اصلا زیبا و باهوش نبود  زشت و کوتوله و لاغر مردنی بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا خنده دار نیست.اصلا سراسر رابطه با ی فرد خودشیفته خنده دار نیست.یچیزی میگه تو متوجه حرفش نمیشی ب ...

دقیقا ظهر بعد مدتها زنگ‌زد ج دادم وسطش داد زد سرم و توهین کرد و من شوکه ج ندادم عنصری تا حالا حالم بده ک چرا اجازه دادم بهم توهین کنه منظور از خنده دار این بود ک داشتید توضیح علمی می‌دادید یه دفعه انکار نفرین کردید وگرنه من تو این رابطه خون گریه میکنم و می‌دونم خنده ای نداره

دقیقا ظهر بعد مدتها زنگ‌زد ج دادم وسطش داد زد سرم و توهین کرد و من شوکه ج ندادم عنصری تا حالا حالم ب ...

گلم دیگه اصلا محل نده بهش کلا کات وبلاگ  اون هی حال تو رو بد می‌کنه تاحال خودش خوب بشه مثل زالو که خون آدم رو میخوره تانمیره 

🤣🤣🤣میگم که متوهم هستن

دقیقا. فکر کن بعد چند ماه زنگ زد روش قطع کردم بهش گفتم مزاحم خودش مونده بود.

البته من از یچیزی شانس آوردم دوستش میشناختش سعی می‌کرد اذیتم کنه که جدا شم. چون اون دوستشو بیشتر از من دوست داشت اون الویت بود تا من.

خیلی ماجرا داشتم باهاش😅

گلم دیگه اصلا محل نده بهش کلا کات وبلاگ اون هی حال تو رو بد می‌کنه تاحال خودش خوب بشه مثل زالو که خ ...

امشب منم از همه جا بلاکش کردم اونم گفتم از قبل بلاک کرده ک دیگه آن شا الله تموم شه ک هر وقت میلش کشید از بلاک در میاره زنگ نزنه منو داغون کنه نکبت بیشعور. برام دعا کنید تموم شه واسم راحت شم

دقیقا ظهر بعد مدتها زنگ‌زد ج دادم وسطش داد زد سرم و توهین کرد و من شوکه ج ندادم عنصری تا حالا حالم ب ...

من کلا نفرینش میکنم ولی سعیم اینکه دیگه بهش محل نذارم و بی تفاوت باشم.

تو ظاهر بی تفاوت باش تا نتونه ی سوراخ سمبه ای پیدا کنه وارد زندگیت بشه

امشب منم از همه جا بلاکش کردم اونم گفتم از قبل بلاک کرده ک دیگه آن شا الله تموم شه ک هر وقت میلش کشی ...

شده شمارتو عوض کنی عوض کن.

من بلاک نکرده بودم گفتم نمیخوام حتی تو لیست بلاکیم باشه کلی بعد از تماسش بلاکش کردم.

ولی من شانسم خودشیفته پرنسسعلیه دوست داره نازشو بکشی.

منم دیگه پیج اینستامو غیر فعال میکنم تا حتی چکش نکنم.

نکبت تو پستش نوشته بود ناراحتم از زندگیم میری بیرون، یکی نیست بگه نکبت من انداختمت بیرون. کلا میخواد حرص بده تو ذهنش فکر میکنه من چکش میکنم.

درسته چکش میکنم ولی اون نمیدونه و تو تخیل خودش داره تصور میکنه جوابمو میده بسوزم

تمام تلاشمو میکنم ممنون آن شا الله

وقت بزار رو شناختن خودت، بدون خیلی ارزشمندی. مهر طلبی اشکال نداره از الان میدونی و باهاش مبارزه میکنی.

وقتتو بزار برای کارای مفید. کلا کار انجام بده بهش فکر نکنی.

بهترین جواب برای خودشیفته اینکه تو موفقیت غوطه ور بشی