2777
2789
عنوان

کسی هست بتونه دلداریم بده منم مثل خواهر کوچولوتون

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 30 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم مثل تو بودم تو نامزدی شوهرم اوایل استخدامش بود و دوره آموزشی بود

الآنم عیدها نیست چهارشنبه سوری نیست

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم

یه خواهش کوچولو دارم ...اول کمی بزرگ شو ..کمی مستقل ...حیف عمر نیست...بعد که زندگی مشترک آغاز کردین ...عاشق فرد نشو ...عاشق زندگی باش ...حالتو ببر ...با شره کردن چشم هیچی بهتر نمیشه...اگه تنها نرقصی و حال نکنی دل مرده ای ...

عزیزم دیدم پروفت عکس گوشی پزشکیه بخاطر همین بهت میگم اگه واقعا میخوای به پزشکی برسی فعلا عشق و اینجور چیزا رو (دقت کن فقط برای چند ماه)بذار کنار اونا همیشه هست ولی فرصت درس خوندن الانه فقط🤍

Being motivated costs you nothing but can provide you with everything
من خوب درکش میکنم خیلی سخت بودبرام اون دوران اسم نامزدت محمد؟شمالی هستی؟

مرسییییییی اره خیلی سخته 

اره 

شمالی نیستم اصالتا زاهدانی ام

غم گرفته دوباره صدامو.....

یه خواهش کوچولو دارم ...اول کمی بزرگ شو ..کمی مستقل ...حیف عمر نیست...بعد که زندگی مشترک آغاز کردین ...

مرسی عزیزم خیلی خوب گفتی 

ولی کار من از اینا گذشته دیگه 

هر کسی ی مدل زندگی میکنه یکی تنها یکی با کسی ک عاشقشه من دومی رو انتخاب کردم اونم کمکم میکنه مستقل بشم حتی حمایتم میکنه برم سرکار و درس بخونم

عزیزم دیدم پروفت عکس گوشی پزشکیه بخاطر همین بهت میگم اگه واقعا میخوای به پزشکی برسی فعلا عشق و اینجو ...

اره قصدم همینه 

راستش به درسام ضربه نمیزنه ی انگیزس خودش برای درس خوندنم فقط این ی هفته اینجوری بود 

بارم ممنون

اره قصدم همینه راستش به درسام ضربه نمیزنه ی انگیزس خودش برای درس خوندنم فقط این ی هفته اینجوری بود ب ...

خب اگه حالت باهاش خوبه و به درست لطمه نمیزنه که عالیهه

فقط جسارتا چجوری با این آقا آشنا شدی یعنی مطمئنی که قصدش جدیه؟

خب اگه حالت باهاش خوبه و به درست لطمه نمیزنه که عالیههفقط جسارتا چجوری با این آقا آشنا شدی یعنی مطمئ ...

از فامیل های دور هست اول مجازی بودیم دو ساله الان باهمیم تقریبا

راستش مادرش و خواهرا و برادراش و زنداداشاش خبر دارن مامانش ک بهم میگه عروس 

اره قصدش جدیه فقط چون بابام یکم سختگیره منتظره ک حقوق بگیر بشه ماشین و خونه جور کنه بعد بیاد جلو

از فامیل های دور هست اول مجازی بودیم دو ساله الان باهمیم تقریباراستش مادرش و خواهرا و برادراش و زندا ...

عزیزمم ناراحت نباش این دوره زود تموم میشه و از دلتنگی در میای

بهترینا پیش بیاد برات قشنگم ❤️