2777
2789
عنوان

تاحالا شده از یه نفر خوشتون بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 114 پست
اخه منم آدمى كه عاشقش بودم ظاهرش خيلى مودب و جنتلمن بود . اصلا فكر نميكردم عوضى باشه . حالا انشاالله ...

امیدارم بهترینا تو مسیرتون باشه من واقعا نمیشناسمش‌ همش میگم ول کن اینا ولی از فکرم نمیره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی از احساست نگو،غیر مستقیم یه چیزای کلی بپرس

مامان بابام پرسیدم انگار بنظر خوب میاد چون همو میشناسن‌ یادمه تو مجلس مادرش من نمی‌شناختم به من نگاه می‌کرد نمیدونم به چه منظوری بگیرم باباشم از بابام میپرسیده دخترت مثل بچگیاش‌ هنوز شیطونه نمیدونم اینا رو به چه منظوری بگیرم شایدم دارم بزرگش میکنم نمیدونم بخدا

اره اینم حرفیه تا آدمو نشناسه بهتره پیشقدم نشی اخه شما شناختیش من فامیله چجوری بشناسمش خیلی پیچیدست

بین عزیزم 

حس آت رو واقعاااا درک میکنم 

من خودم الان دقیقا توی موقعیت شما قرار گرفتم 

متاسفانه ما خیلی زود به کسی حس ای رو پیدا میکنیم 

این قضیه ای که گفتم برات برای خیلی وقت پیش بود 

الان 

یکی بود که خیلی قبلا تعریف اش رو می‌شنیدم 

خیلی از همه لحاظ 

از قیافه قد صبور بودن اخلاقی  از لحاظ مالی و غیره ...

اون من رو دیده 

منم یه بار دیدمش ولی واقعا بهش حس پیدا کردم 

هیچ رابطه ای با هم نداریم 

خیلی با هم فاصله داریم 

شاید عید بتونم ببینمش 

شاید هم نه 

دارم کم کم سعی میکنم اون حسی رو که بهش دارم رو فراموش کنم

بین عزیزم حس آت رو واقعاااا درک میکنم من خودم الان دقیقا توی موقعیت شما قرار گرفتم متاسفانه ما خیلی ...

اینجوری داری خودتو زجرکش میکنی دختر چرا باید با خودمون اینکارو می‌کنیم اخه طرف مطمئنی هیچ حسی بهت نداره؟ فراموش نمیشه اینو جدی میگم من فراموش نمیکنم ممکنه اگه با یکی دیگه ازدواج کردم بزنم زندگیمو‌ خراب کنم من واقعا نمیتونم نمیدونم حکمت خدا چیه

بین عزیزم حس آت رو واقعاااا درک میکنم من خودم الان دقیقا توی موقعیت شما قرار گرفتم متاسفانه ما خیلی ...

چون 

من ازش به چیزای شنیدم همون طوری که بهت گفتم 

ولی میترسم اون آدمی نباشه که من شنیدم درباره اش 

تو ام قشنگ مطمین شو بعدش بهش حس ای رو پیدا کن 

نمیدونی من چقدر ضربه خوردم سر اون کسی که قبل اش فکر میکردم که دوستش داشتم 

فکر میکردم خیلی آدم خوبی باشه 

ولی لاشی به تمام معنا بود 

تو ام اگه دوست اش داری  هر وقت میبینی اش به رفتارش توجه کن اگه کسی چیزی گفت دربارش حواست باشه

کلا مراقب باش 

انشالله که اگه پسر خوبی بود بهم برسید🫶

اگه اینجوری هستی که خیلی خوبه...

هی

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

چون من ازش به چیزای شنیدم همون طوری که بهت گفتم ولی میترسم اون آدمی نباشه که من شنیدم درباره اش تو ا ...

مشکل اینه من دیگه نمیتونم ببینمش بخدا خیلی عجیبه نمیدونم چی بگم