2777
2789
جانم😊

جونتون سلامت💕

عزیزم میگم من از مهر خوندم با مشاور 

بعد الان مشاورمو کنسل کردم دو روزه چون پیگیری نمی‌کرد اخیرا... 

بعد میخوام خودم بخونم از الان به بعد 

چون هدفمم فرهنگیانه میخواستم ببینم میشه بنظرت؟ میدونی چون موقعیم که مشاور داشتم درصدام عالی نبود، 

خیلی معمولی.. 

مشاور که داشتم ازم آزمون می‌گرفت ولی الان نمیتونم آزمون بدم چون به مباحث ازمون نرسیدم

بعد نمیدونم دوران جمع بندی رو چیکار کنم اصلا.. 

سردرگمم، اگه میشه و براتون زحمتی نیس راهنماییم کنید، ممنونم🥺🌱

- چہ باک از باد؟ریشہ در خاک دارم من!🌱'

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره عزیزم منم شنیدم قطعیه از الان میخوای بخونی؟ منم هنوز شروع نکردم

والا اینا گفتن بهمن مشخص میکنیم قطیه یا نه

منم از الان میخوام شروع کنم ولی خب چون دوازدهمم نسبت ب یازدهم اوضاعش بهتره گفتم اول درسا یازدهم رو بخونم

به خدا که فقطططط خودت!من یه عالمه تجربه کردم ودیدم ازخودم بیشتر کسی کمکم نمیکنه

بستگی داره 

من ۳ سال به امید خودم نشستم

آنقدر کمال‌گرا بودم از فصل اول جلوتر نمیرفتم

الان با کمک مشاور تا نصف مباحث رفتم

دخترک چیپس خورم...🍟نظر دادن تو زندگی دیگران مسئولیت آفرینه شاید تو با توجه به تجربه خودت فکر کنی درست میگی ولی برای اون شخص ممکنه نتیجه بخش نباشه و مسئولیت اشتباه اون بیوفته گردن تو.لطفا تا مطمئن نشدید نظر ندید

جونتون سلامت💕عزیزم میگم من از مهر خوندم با مشاور بعد الان مشاورمو کنسل کردم دو روزه چون پیگیری نمی‌ ...

شدن که قطعاااا میشه من سال قبل آزمون فرهنگیان رودادم به خدا حتی اسم منابعشم نمیدونستم ولی درصدام ۶۰به بالابود!فقط باید خوب وبدون استرس بخونی یه میانگین درصد ۲۵وحتی یکم کمترم برا فرهنگیان راهت میندازه اونقدا چیزخاصی نیست!

اول اینکه مباحثی که خوندی ودرصد تسلطت رو مشخص کن وسعی کن تاقبل عید تموم کنی!سایت های آزمون سازی هستن که میتونی ازشون استفاده کنی مث منتا یاپلکان آزمون و...خودت آزمون شخصی سازی شده باکارنامه ودرصد وزمان داربدی😃هزینه هاشونم چندان زیاد نیست وبانک تستشون آزمونهای بازار وکنکوراست

وقتی تموم کردی براجمع بندیت آزمون محور جمع بندی کن ینی مثلاکنکور۱۴۰۳روبزن بعد اشکالات رو پیداکن که مثلا فلان مبحث رویادم رفته بعد تحلیل آزمونت مروری برو سروقت درسنامه یا نکته هایی که ازش داری اگرم خیلی مشکلت جدی بود ومبحثی بوده که به نسبت توش خوب بودی فقط فراموشی داری یه مرور سریع باکلاس کنکورا کن

💕مایار ندیده تب معشوق کشیدیم💕
والا اینا گفتن بهمن مشخص میکنیم قطیه یا نهمنم از الان میخوام شروع کنم ولی خب چون دوازدهمم نسبت ب یاز ...

آره دقیقا 

میگم منم شنیدم کاراشون قطعی نیست که ولی احتمال زیاد قطعیش میکنن چون نمیتونن تغییر بدن 

آزمون زیادددد حل کن حتی شده اولاش درصدات جالبم نشن آزمون بده وکنترل زمان وانتخاب تست و..یادبگیر!یه برنامه طولانی مدت مد نظرت داشته باش که میخوای چیکارکنی تاعید مثلا بعد هفتگی بهش پروبال بده ودقیقترش کن!یه سری روتین هم به برنامت اضافه کن وازالان نهایی روهم توبرنامت جابده که سختت نشه

شدن که قطعاااا میشه من سال قبل آزمون فرهنگیان رودادم به خدا حتی اسم منابعشم نمیدونستم ولی درصدام ۶۰ب ...

وایییییی خدا خیرت بدهههه

دورت بگردم مهربونممم مرسییییی😍😍😍❤️

آزمون زیادددد حل کن حتی شده اولاش درصدات جالبم نشن آزمون بده وکنترل زمان وانتخاب تست و..یادبگیر!یه ب ...

چشم عزیزم مرسی از امشب یه برنامه بلند مدت و یکیم کوتاه مدت مینویسم 

ممنونم که کمکم کردی🥺❤️

حتماشبا تمرین محاسبات یااگه تجربی هستی رسم وتحلیل شکل زیست وتست مسئله شیمی و...توبرنامت بذار که وقتایی که تایم خستگیت هست هم حروم نشه ومفید ازش استفاده کنی!برنامه فارست نصب کن وکنترل گوشیت رو کنترل کن وباکرنومتر درس بخون تا تایم پرتیات کم شن!بعدم اگه به مشاور احتیاج داشتی یاجایی به مشکل خوردی ساعتی یاجلسه ای کمک بگیر

چون فرهنگیان میخوای ودرصدای خیلی بالایی هم لازمت نیست میتونی حذف مبحثم داشته باشی ولی خیلی اصولی سعی کن هرچیو خوندی صددد بخونی که حتماتستشو بزنی خصوصا تودرس ریاضی وفیزیک اولویتت صدکارکردن مبحث باشه!ینی حتی شد چن تاکتاب کار براش حل کن ولی مثلا خدای معادله نامعادله شو🤌

بستگی داره من ۳ سال به امید خودم نشستمآنقدر کمال‌گرا بودم از فصل اول جلوتر نمیرفتمالان با کمک مشاور ...

چقد خوب🙂مشاور اگه خوب باشه باله درغیراینصورت بار اونم میاد رودوشت

حتماشبا تمرین محاسبات یااگه تجربی هستی رسم وتحلیل شکل زیست وتست مسئله شیمی و...توبرنامت بذار که وقتا ...

با کرنومترم میخونم 

ولی خیلی زود خسته میشم.. 

تلگرام اینا نمیرم فقط همینجا میام سوالامو میپرسم

از هرچی مشاور دیگه زده شدم🤦‍♀️