2777
2789
عنوان

کار کنم اینجا یا نه خیلی بی پولم

491 بازدید | 72 پست

من قبلا دوماه ارایشگاه کار کردم جایی ک نزدیک خونمون بود بدون اسنپ میشد پیاده رفت د اومد ی امتیاز خوب بود بنظرم

زنه خراب بود ها شدید با این پسر با اون پسر حالا چندباری ی پسر میومد جلو در ارایشکاه مزاحمت ایجاد میکرد و یبار هم شیشع های سالن و شکوند!

بعد من پولمو ک ناچیز یود گرفتم و اومدم اونو هم از مغازه بیرون کردن رفت جای دیگه

خلاصه ی مدت گزشته و باز اومده نزدیک من

دیروزبهم زنگ زد بخاری بیار منم هیتلر داشتم بردم تازه اسباب اورده بود سرد بود

وضعش و دیدم پشمام ریخت قبلا از الانش خیلی بهتر یود الان کلن ی ادم دیگ شده بود از زانو به پایین لخت میگشت تو خیابون موی باز ک اینش اوکی هست باز ولی لخت دیگه شهر ما کوچبکه یجوریه همه نگاه میکردن 

حرف زدیم خاله شده میگف ۶ تا دختر دارم کارمیکنن و...حالا گفت یبار فتا گرفته منو خلاصه اصلا ترسی نداره و باز داره ادامه میده منم اومدم خونه بخاریم موند اونجا ب من گفت بیا کار کنیم منم گفتم باشع حالا چکار کنم بخاریمو بگیرم ازش بنظرتونم منم کار کنم اونجا ممکنه منو دستگیر کنن؟اون مهم نیس اصلا براش 

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدااااااا،طبق قسمت اول متنت،

بخاری رو بِخاری خوندم😱

منم هیتلرم چیهههههههه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

قطعا از ارایشگاه به عنوان پوشش استفاده میکنه 

اگر قرار باشه بگیرن، بله شما رو میگیرن اما خب بعد اینطوری نیست که بری زندان و فلان و بهمان 

اما من باشم توو همچین محیطی کار نمیکنم