2777
2789

من دومین ازدواجم هنوز طلاق نگرفتم 

دوساله بلاتکلیفم نه میاد دنبالم نه طلاقم میده

از این میترسم که طلاق بگیرم و بعد از این دو ازدواجم تنها بشم 

من اصلا محبت ندیدم دوستان 

انگشتمو شکونده سر یه چیز بیخود 

حتی یه عذرخواهی هم نکرد.. تو دادگاه هم گفت من نزدم و بالاخره محکوم شد. 

ازدواج اولمم پانزده سال ازم بزرگتر بود مدام لج میکرد خیلی لج همو در میاوردیم نیاز به طلاق نداشت ولی شد دیگه.. 

حالا میترسم از آینده م که کسی منو بخاطر شرایطم نخواد... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به جای اینکه نگران ازدواج بعدی باشی یه مدت به خودت استراحت بده و بشین فکرکن چرا با همچین ادمایی ازدواج کردی ایرادای خودتم ببین و برطرف کن .همه زندگی تو ازدواج و بچه خلاصه نمیشه 

شما فعلا ب ازدواج فکر نکن 

تو ک خیری از ازدواج ندیدی چرا بازم دنبالشی؟

تنها باش ی مدت حتما حکمتی توشه ک ۲بار جدا شدی

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
من ازدواج اولم ۳ سال طول کشیدازدواج دومم فقط عقد بود ی ماهه تمومش کردم سر زندگی نرفتمهمسرم الان مجرد ...

خدا رو صد هزار مرتبه شکر 

من خانوادم مدام میگن کسی دیگه نمیاد سمتت حاضرن منو دوباره بفرستن سر زندگیم ولی طلاق نگیرم

شما بعد از دوتا جدایی باید حسابی پخته و با تجربه شده باشید . اگه نباشی و بتز اشتباه کنی و خدا نکرده باز اینده ات رو ب فنا بدی واقعا دیگه تقصیر خودته .

الان با این همه سال تجربه باز ب فکر اینی ک یکی بیاد شما رو از تنهایی دربیاره یا خوشبخت کنه . هنوز ینی پی نبردی ب این ک فقط با در کنار ی غیر همجنس بودن نیس ک میشه زندگی رو ادامه داد؟ 

خدا رو صد هزار مرتبه شکر من خانوادم مدام میگن کسی دیگه نمیاد سمتت حاضرن منو دوباره بفرستن سر زندگیم ...

الهی منم فکرنمیکردم بتونم ازدواج خوب بکنم دیگه

دوتا ازدواج قبلیم خیلی اذیت شدم خانواده منم همش میخاستن نگم دارن تا اینکه دلیل ومدرگ اوردم خودشون گفتن طلاق بگیر

اقایون درخواست دوستی ندن