2777
2789
عنوان

مادرشوهرم زندگیمو نابود کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 33 پست
من نمیخوام بگم مادرش بده ولی از اوناست که به شدت سیاست داره نمیتونم واست توضیح بدم ولی توی عمرم آدم ...

زیاد بهش رو دادی که وارد حریم خصوصیت شده😔

من الان عقدم چندبار مادرشوهرم اینجور کرد دخالت کرد حسابشو رسیدم الان اگه جرعت کنه حزفی بزنه😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس بهتره تحمل کنی و به مرور و نامحسوس ارتباط رو کم کنیمثلا تصویری زنگ زد جواب نده، بزار تصویری به شو ...

همین کارو میکنم 

ولی من خیلی شوهرمو دوست داشتم 🥲 الان دیگه حسی بهش ندارم 

خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی 

کنترلگره پس، متاسفانه کارت سخته

خیلی کنترل می‌کنه

یه بار گفت عکسای بچه رو واسه خانواده ت نفرستیا 

گفتم وا چرا؟ گفت بچه مو چش میزنن

گفتم مامان جان پسر من اگه نوه شماست و عزیزه واسه خانواده منم عزیزه

سریع زنگ زد شوهرم زیرآبمو زد

آره خانوادت بگو اگه بیخ پیدا کرد الان فکر میکنه کسی نداری سوارت شده

عصر یه جوری پیش مامانم مظلوم نمایی کرد دهنم باز مونده بود برگشته میگه مادر من از بس مهربونه فکر این بچه ست ولی دختر شما همش باهاش لج میکنه و جوابشو میده 

خونه مادرشوهر من نزدیک به خونم بود چیکار باید میکردم؟

دعا کن مادرشوهرت درگیر جای دیگه باشه، وگرنه این نزدیک بودن دست رو میبنده عملا نمیتونی کاری بکنی مگر اینکه بجنگی که آرامش نداری اون موقع

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋
وقتی تایپیکاتونو میبینم ک‌شوهزاتون طرف ماماناشونو میگیرن دلم میخواد شوهرمو‌ دورش بکردم انقدر ک‌طرف م ...

وای توروخدا اسپند دود کن ، دو دستی هم شوهرتو بچسب الهی که خدا حفظش کنه خوش باشید با هم 

جواب تماسا شو کم بده از ۱۰ تا ۲ تا شو جواب بده شوهرتم گفت بگو دستم بند بچه بود نشنیدم

الان دیگه اگه واقعا دستم بند باشه هم سریع تهمت میزنه میگه تو عمدا جواب مادر بیچاره منو نمیدی

الان دیگه اگه واقعا دستم بند باشه هم سریع تهمت میزنه میگه تو عمدا جواب مادر بیچاره منو نمیدی

تا حالا باشوهرت حرف زدی

نه اینکه بشینی بگی مادرت اینجوره اونجوره از سختی کارات بگو از شیطنت بچت بگو مثلا بگو امروز دیگه نا ندارم انقدر بچه گریه کرد از سردرد دارم میمیرم ...