2777
2789
عنوان

خانمی که تاحالا خونه داری نکرده

317 بازدید | 27 پست

سلام دوستان من حدودا۴ ساله ازدواج کردم شاغلم کارمند دولتم تو این ۴ سال اصلا کارای خونه رو انجام ندادم یعنی شاید روی هم رفته ۵۰ بار آشپزی کرده باشمو ظرف شسته باشم و دیگه کار دیگه ای نکردم و شوهرم انجام میداد الان بچه دار شدم حدودا ۷ماهشه و ۲ ماه دیگه مرخصی زایمانم تموم میشه خیلی احساس پوچی میکنم دوس دارم خودمو تغییر بدم ولی نمیدونم چطوری مدیریت کنم میخوام ازین به بعد غذای گرم بزارم جلو شوهرم چون دقیقا از روزی که حامله شدم تا همین امروز شوهرم فقط برام غذا سفارش میداد یا از خونه مادرمو خواهرام برام غذا میاورد قبل اونم زیاد اهل آشپزی نبودم با هم یه چیزی سر هم میکردیم یا از بیرون میگرفتیم وزنم به شدت بالا رفته و حالم از خودم بهم میخوره 

میخوام ازین به بعد یه همسر خوب و یه مادر خوب باشم حداقل غذای درست حسابی بدم به شوهر و پسرم و تاحدودی تو کارای خونه کمکش کنم

خانمایی که خونه داریشون خوبه مخصوصا اونایی که شاغلن لطفا راهنماییم کنین

اینم بگم شوهرم هیچ اعتراضی نکرده فقط خودم میخوام زندگیمو تغییر بدم احساس میکنم در حقش خیلی  ظلم کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شاغلم و دو تا بچه دارم ولی آشپزی و خونه داری هم میکنم باید برنامه ریزی کنی

نمیدونم چطودی این کارو انجام بدم

خیلی بی انرژیم 

از الان استرس گرفتم شب بچم نزاره بخابم چطور از سر کار بیام بهش برسم خسته و کوفته حالا کارای خونه هم بماند

خیلی مستاصلم

همیشه اولویت وقتت  و بزار برا غذا 

مثلا:(ظرفها کثیفه خونه نامرتبه ... ولی قبل همه ی این کارا اول غذا رو بپز 

من خودم معمولا شبها میپزم اضافه اشو ظهر گرم میکنیم 

یه لیست غذایی بنویس بزار رو در یخچال 

سعی کن بجای غذاهای آماده مواد غذایی بخری که خودت ت خونه بپزی 

چندتا کانال آشپزی عضو شو 

بعضی روزها خودتو جریمه کن مثلا تا غذارو نپختی نخواب 

یا تو گوشی نرو 

خب خوبه قشنگ تایم داری برای اشپزی که مشکل کجاست پس؟

اخه به این فک میکنم قبلا بچه هم نداشتم بخاطر خواب و خستگی نمیرسیدم هیچ کاری بکنم الان با بچه داری چطور بتونم

سلام عزیزم 

خیلیم خوب ،ماهی هروقت از آب بگیری تازس 

من خودم شاغلم ،روزای منج شنبه هر تمیز کاری باش انجام میدم هرچیزی از شستشو لباس و اتو زدن ،و تمیز کاری یخچال و کابینت گرفته تا جارو و دستمال کشی ،تعویض ملافه و روکش بالشت و اینها ،دیگ نهایت تا از صبح زود تا بعدازظهر جمع میشه ،بعدهم چند نوع غذا میپزم بصورت وعده ای میریزم ظرف فریزری میزار فریزر تا هفته آینده سرکار بودم غذام آماده باش ،از شنبه هم که میرم سرکار ،شبها به هیچ وقت خودمو اذیت نمیکنم ،شبها زود میخوابم ،صبح ها زود بیدار میشم تمیز کاری خونه ،اعم از شستشوی ظرف ،دستمال کشی و جارو زدن انجام میدم دیگ غذاهم برا فریزر گاهی کم میارم همون صبح قبل اینکه برم غذامم میزارم نمونشم همین امروز صبح بلند شدم ،ظرفامو شستم ،آشپزخونرو تمیز کردم یه جارو دستی زدم تو حال ،ناهارمم درست کردم گذاشتم رو گاز ،عصر که اومدم راحت خونم تمیز بود غذامم آماده 

اخه به این فک میکنم قبلا بچه هم نداشتم بخاطر خواب و خستگی نمیرسیدم هیچ کاری بکنم الان با بچه داری چط ...

دیگه باید به خودت انگیزه بدی وقتایی مه حس تنبلی بهت غالب میشه خودتو تو ذهنت با بقیه مقایسه کن بلند شدنش سخته بلند مه بشی میفتی رو دور دیگه 

خیلیم عالیبچه دارین؟؟

بچه ندارم نه 

ولی قبلا دانشجو بودم وقتم پر بود خیلی اذیت بودم هم سرکار هم دانشجوبودم

دیگ کاملا تمام وقت بود ،گاهی تا دیر وقت بیدار بودم حالا شمام بچت تا دوسالگی اذیتت کنه بعدش میتونی بزاری مهد یا خانه بازی الان خیلیا میزارن راحت به کاراشون میرسن

من خودم هرروز تا از ۹ صبح تا ۱۰-۱۱ شب سرکارم،شبا تنیز ماریامو همیشه انجام میدم صبح ها زودتر پامیشم غذامو‌اینارو اماده میکنم و جاروبرقی میکشم که صدا داره شب نمیشه خونمم همیشه مرتب و تمیزه انگار اماده مهمونم همیشه فقط وقتایی مه دریوذم ۲ روزه اول و ۵ شنبه شبها شام درست نمیکنم روتین زندگیم شده این تولم قلقش دستت بیاد برات راحت میشه

اخه به این فک میکنم قبلا بچه هم نداشتم بخاطر خواب و خستگی نمیرسیدم هیچ کاری بکنم الان با بچه داری چط ...

من اگر خسته بشم خونرو نهایت تا ۳ روز جمع نمیکنم نهایت ظرف بشورم  و غذا ،میزارم آخر هفته جمع که شد روز پنج شنبه برا تمیز کاری 

راستی روزای پنج شنبه انجام میدم روزای جمعه هم میشه روز تفریحم ،قبلا که دانشجو بودم روز جمعه هم میشد به دوره کردن و درس خوندن ولی الان وقتم آزاد شده شمام نهایت تو دو سالگی بخاطر شب بیداری اگر بچه نخوابه اذیتی بعداز دوسالگیم میتونی بزاری مهد بری سرکار بعضی جاها بعدازظهر هاهم مثلا از ۲ تا ۷ و ۸ شب ،از بچه نگهداری میکنن