2777
2789
عنوان

زن قانع مرد رو فقیر بار میاره

605 بازدید | 55 پست

همیشه زیاده خواه باشین قانع نباشین از همون ابتدای عقد هرچی میخواین رو بگین ب زبون بیارین نگین خجالت میکشم یا وظیفش نیس فلانه

شوهر و خانواده شوهر رو همون اول هرجور رفتار کنی تا اخر ب همون شکل پیش میره

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متعادل باشین زیاده خواه بودن هم خوب نیست

ن خیلی خوبه بعدا ب حرف من میرسی

من هرکیو دیدم تو زندگیش زیاده خواه بود ب همه چی هم رسید

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

من زمان نامزدیم بهش نمطگفتم خجالت می‌کشیدم الان بعد پنج سال ک از عروسی میگذره بهش میگم یه سری چیزارو ...

اره چون از اول عادتش دادی میگ این با کم ساخت بعد اینم میسازه

من تو موارد مصرفی قانعم مثل لباس و رستوران گردی و این چیزا

ولی تو چیزای بزرگ نه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

زیاد رو از ادم زیاد میخوان نه کسی که خودمون به شرایطش جواب مثبت دادیم اونجوری یا سکته اش میدیم یا میره سمت پول حروم ، این همه بازاری و کارمند حروم خور از کجا اومده ، اسمشم شده زرنگی

شان و شخصیت خودمون و پدرمادرمون هم میبریم زیر سوال که دختره نخورده و ندیده بود حالا حمله ور شده گستاخ شده

هر چیزی رو قبل از انتخاب اون شخص به عنوان همسر میبینیم و شرایط رو با خواسته و مرتبه خودمون میسنجیم بعد جواب بله یا نه میدیم و خودمون رو هم ملزم به تلاش میدونیم

از ادمی که ماهی بیست تومن حقوق میگیره یه انتظار میشه داشت از کسی که ماهی صد میلیون درامد داره هم یه انتظار دیگه

عجب 

خرج هایی که من دارم رو نصفش رو هم همسرم نمیتونه تامین کنه

من کلا ولخرجم ولی وقتی میدونم شوهرم از پسش بر نمیاد تحت فشارش نمیذارم که اذیت شه.

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹