2777
2789
عنوان

به نظرتون بودن همسن های من تو سایت اشکال داره

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 40 پست

ببین فضای اینجا انرژیش منفیه چون همه از مشکلات میگن

من همسن شما بودم اومدم اینجا و ضرر هاشو دارم میبینم اگه بخام نصیحتی داشته باشم بهت میگم لااقل در حد اینکه سوالی برات پیش اومد بیا بپرس و برو و اصلا سراغ تاپیکا نرو 

سوالاتتم خصوصی نباشه سوالات کلی دررابطه با درس هنرو.. بپرس

چون سنت کمه و خیلی زوده بخاد دغدغت این چیزای مسخره بشه و روحیت خراب میشه

اگه سرتو به دیوار فشار میدی و فکر میکنی کارت درسته اومدی سایت دیگه چرا ازبقیه میپرسی خانم منطقی؟

چون فقط میخوام نظر شما رو بدونم فکر نمیکنم اشتباه کردم

عزیزم دنبال دعوا نیستم کلی دغدغه دارم و تاپیک برای فهمیدن نظرات دیگران گذاشتن

من سرمم به دیوار فشار نمیدم راحت باش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تو چیزی که علم کافی ندارمتهش میگم این نظر من عواقبش ممکنه بد باشه و هزار تا تاپیک برا همسن های من ...

خب شما توی تایپک های که تجربه نداری شرکت نمی کنی ولی همسن هاتون شرکت میکنن نظرات بدور از منطق هم میدن و همین باعث شده براتون گارد بگیرن تو سایت 🙃

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

عزیزم الان به خودت توهین کردی یا اعضای این سایت به نظرم این جور حرف زدن درست نیست اینجا یه جامعه کوچ ...

چه ربطی به توهین داره. اکثر تاپیک ها درمورد خیانت. علایم بارداری. بعد رابطه وقبل رابطه واین موضوعاته. اگر اینجا مناسب دانش آموزه شما حتما سلیقه ت بامن فرق داره

سوالای شخصی دررابطه با زندگیت اصلاا نگوو

خیلی مسئله های مهمی نمیگم و راستش ادم بیخیال و فراموش کاری هستم پس کلا دو روز بعد نمیدونم چی به چیه

ببخشید چه اسیبی دیدی

چه ربطی به توهین داره. اکثر تاپیک ها درمورد خیانت. علایم بارداری. بعد رابطه وقبل رابطه واین موضوعاته ...

نظرتون محترمه و شاید چون بالاخره الان مشکلات زناشویی زیاد شده این تاپیک ها هم با توجه به اوضاع جامعه زیاده من با توجه به طرز بیان تون گفتم در کل حق با شماست کلا فضای مجازی برای سنین مدرسه و کنکور که باید تمرکز روی چیزهای دیگه باشه جز در حد معقول خوب نیست 

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪
عزیزم خوشحال میشم بگی چه اثرات منفی داشته براتشاید برای من هم اتفاق بیفته بهتره بدونم

ببین نسبت به خیلی موضوعا منفی نگر میشی

چون اینجا پره از ادمای منفی نگر و وسواس فکری ک طرزفکرشون توروهم درگیر میکنه

رو خیلی چیزا بیش از حد میشینی فکر میکنی و... 

خلاصه اصلا خوب نیست بعد شاید باخودت بگی من که میخام یه دقه بیام تاپیک بزنم برم 

اینو میگی ولی میایی موضوعات تاپیکارو میبینی وسوسه میشی بری بخونی