2777
2789
عنوان

به نظرتون بودن همسن های من تو سایت اشکال داره

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 40 پست
ادمن بالاخرهخب همسن های من کوچکتر از من دانشگاهی ها هم هستن موقعه نتایج یادتون هست چند نفر از نتیجه ...

مشکل نسل شماها همینه که فکر میکنید کاراتون منطقیه. بهتره باهاتون بحث نکرد اعصاب خورد میکنید

مشکل نسل شماها همینه که فکر میکنید کاراتون منطقیه. بهتره باهاتون بحث نکرد اعصاب خورد میکنید

میدونید وقتی یک فرد جواب منطقی بهتون میده باید با منطق جواب بدید خیر همه کارام منطقی نبوده صد در صد اشتباه داشتم ولی دلیل نمیشه از خودم دفاع نکنم من شما رو با دلایل منطقی خواستم قانع کنم اگه دلیل دارید بفرمایید ولی اگه بی خودی جبه گیری میکنید نیازی به دعوا نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام✋ خانوما تروخدا اگه دلتون خواست نفری یه صلوات مهمونم کنید زندگیم رو هواس من هیچی نیستم خاک پاتونم شرمنده تک به تک تونم سه ساله دارم سختی میکشم😭 به خداوندی خدا دیگه نمیکشم خداااااااااااا 😭😭😭😭نفری یه صلوات با قلبای مهربونتون مهمونم کنید شوهرم درست بشه

دانش آموخته طب سنتی🥰

نه عزیزم مشکل نداره 

مشکل میدونی چه زمانی به وجود میاد؟ زمانی که توی زمینه ای که تجربه و علم کافی نداریم نظر بدیم 

مثلاً من از ارز دیجیتال و رمز ارز و ترید و فلان سر در نمیارم تجربه اشو ندارم و کل دانشم بر حسب چنتا کلیپ تو اینستاگرام یا دوست و آشنا هست با این اوضاع بیام به اونی که میخواید ترید رو شروع کنه مشاوره بدم فاجعه به وجود میاد 

برای همین با حضور افراد مجرد و سن پایین تو سایت مخالفن چون تو خیلی از زمینه ها تجربه و علم کافی ندارن اما نظر میدن 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

میدونید وقتی یک فرد جواب منطقی بهتون میده باید با منطق جواب بدید خیر همه کارام منطقی نبوده صد در صد ...

اگه سرتو به دیوار فشار میدی و فکر میکنی کارت درسته اومدی سایت دیگه چرا ازبقیه میپرسی خانم منطقی؟

با یمشت زن حامله و متاهل که از دعوا باقوم شوهر و خیانت مینالن؟

این سایت مخصوص زنان حامله و بچه دار هست عزیز دل 

تالار های متفرقه خیلی بعد تر تشکیل شده وگرنه موضوع اصلی همین اقدام و بارداری و فرزند پروری و درمان و نازایی و پریود و سلامت زنان بوده که سوالات همو مطرح کنن 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

با یمشت زن حامله و متاهل که از دعوا باقوم شوهر و خیانت مینالن؟

عزیزم الان به خودت توهین کردی یا اعضای این سایت به نظرم این جور حرف زدن درست نیست اینجا یه جامعه کوچیکه از افراد تحصیل کرده بگیر تا معمولی به هر حال آدم که همه‌ی نظرات و نمی دزیره با توجه به خودش و شحصیتش پیش می‌ره من خودم هر وقت راهنمایی خواستم گاهی درست کمک کردن و حتی همدلی گاهی هم غلط همه جور آدم اینجا هست

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪
نه عزیزم مشکل نداره مشکل میدونی چه زمانی به وجود میاد؟ زمانی که توی زمینه ای که تجربه و علم کافی ندا ...

من تو چیزی که علم کافی ندارم

تهش میگم این نظر من عواقبش ممکنه بد باشه و هزار تا تاپیک برا همسن های من هست