2777
2789

سلام من ۲۴ سالمه آقا ۴۲ 

۱۸ سال فاصله سنی  ممنون میشم تجربه ای که تو تصمیم گیری کمکم کنه رو باهام درمیون بذارین

واقعا اینا فکر نمیخوادااا

نه و تمام

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم دیگه رو نمیفهمین اون الان یک مرد بالغ هست و خالی از شور و هیجانات جوانی بلعکس شما هنوز خیلی چیزها رو تمایل به تجربه دارید روح و فکرتون هنوز ماجراجو هست با این تفاوت امکان نداره بتونید هم دیگه رو درک کنید

و نکته بعدی عزیزم قحطی شوهر اومده با ۱۸ سال اختلاف سنی ازدواج میکنی بقول دوستان میخوای شوگر ددی بیاری

و خداوند ناظری است دانا عادل و صبور است پس کسی را که از خالق خیش در خفا نترسد و خجالت نکشد و گناهی را مرتکب شود که دانسته خدا پیوسته و آرام بر اعمال او نظارت میکند از آبرو با او سخن نگویید که پیوسته بزرگان ما گفتند کسی که از خالقش خجالت نکشد از هیچ مخلوقی خجالت نخواهد کشید و هرکس از خدایش نترسد از همه چیز خواهد ترسید  *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺