همه کاراشو به ما میسپرد از نون شبش تا مدرسه بردن بچه هاش و الی اخر.یه داستانی پیش اومد باهاش سرسنگین شدم اونم دیگه کاراشو به ما نگفت
صبح درمورد سرسنگینیم یه صحبت کوچیک با همسرم کرده.دیگه پررو پررو باز الان زنگ زده به شوهرم که بیا منو ببر خیابون وسایل الویه بخرم برا فلان جا تو هم ثواب کنی
چقد تو پررویی اخه.خدایا من چطور تا اخر عمر این ادمو تحمل کنم
آی نی نی سایتیا یاد بگیرین وقتی هم خودتون ازدواج کردین و هم شوهرتون هر کدومتون مسئول زندگی خودتون هستین.خواسته هاتون وسایلی که لازم دارین درخواستای بچه هاتون به شوهرتون مربوط میشه نه برادر متاهلتون
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
حساسیت نشون نده عزیزم هرچی حساسیت نشون بدی بدتره تا میتونی خونسرد باش اگه میتونی با شوهرت حرف بزن بگو وظیفه ما نیست اگه قبول نکرد بیخیال شو بزار هرکاری میخواد بکنه واسه خواهرش تو خودتو بکش کنار
من برادرم مجرده ولی عزیزم چه بخوای چه نخوای چه خوشت بیاد چه نیاد اونا تا آخر عمر خواهر برادرن
عزیزم منم خواعر برادر دارم.رفتار مامانم هم با برادراش دیدم.رفتار بابامم با خواعراش دیدم.خواعرشوهر من رسما کارایی که وظیفه شوهرشه به شوهر من میگه.قشنگ انگار شوهر من به جز کارای خونه خودمون کارای شبانه روزی خونه اونا هم باید انجام بده
من برادرم مجرده ولی عزیزم چه بخوای چه نخوای چه خوشت بیاد چه نیاد اونا تا آخر عمر خواهر برادرن
خواهر و برادری به جای خودش عزیزم اما همسر ایشون در قبال خانومش مسئوله اگه پدرومادرش نداشتن در قبال اونا هم مسئوله.جایی ننوشته باید کارهای خواهر متاهلشو انجام بده تا جایی که خانوم خودش ناراضی و گله مند بشه!
این خانوم اگه ادعای خواهری داره هفته ای یه بار بیادش خواهرانه خونه داداششو تمیز کنه ثواب داره!
به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲
نه دیگه در این حد ولی در حدی که واقعا احتیاج به کمک باشه عیب نداره
در اون حد منم مشکلی ندارم.ولی کار از اون حرفا گذشته.حتی مهمونی هستیم شوهرمو برا یه سژل ماست از سر سفره بلند میکنه که بیا برا من ماست بخر باز برو به مهمونیت برس
چطور حساس نشم عزیزم.به خدا باز دوباره شروع کنه میدونم تا نون شبش چیپس و پفک بچه هاش شوهر من باید بره ...
خدا بهت صبر بده واقعا من اگه جای شما بودم قهر میکردم میرفتم یه مدت اصلا تحمل این چیزارو ندارم. اگه میتونی یجوری زنگ بزن خواهر شوهرت محترمانه ازش بخوا که دیگه انقدر از شوهرت کار نکشه وظیفش نیست