2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد این خواستگار چیه

262 بازدید | 58 پست

سلام. آقا ۳۹ ساله و لیسانس. شغل های مختلفی داشته و ورشکست شده. الان ۳ ساله برای یه طلافروشی کار میکنه و میگه ماهی ۱۵ تومن درمیاره. هیچ بیمه ای نداره. یه ماشین، یه موتور و ۵۰۰ تومن پس انداز داره. خانوادش وضع مالی خوبی ندارن و نمیتونن هیچ حمایتی ازش بکنن. از نظر اعتقادی فقط نماز و روزه و محرم نامحرم و حلال و حروم رو قبول داره. قدش ۱۹۰ عه. برونگرا و شیطونه. خانم ۳۷ ساله و فوق لیسانس. مدرس خصوصی زبان هست. ماهی ۱۵ تا ۲۰ درمیاره. یه ماشین داره. خانواده ش وضع مالی نسبتا خوبی دارن. از نظر اعتقادی خیلی مقید و مذهبیه. قدش ۱۵۲ عه. درون گرا و آرومه.

تهران هستن هر دو

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانوم سنش بالاس بهتره قبول کنه اگ‌همش منتظر میلیاردر بشینه چهل هم رد کرده حصرت مادر بودن میمونه ب دلش پسرن هنوز جونه و میتونن اینده خوب بسازن بهتر از ی مرد ۴۵ ساله با حقوق پنجاهه

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .

بستگی به خودشون داره ولی من باشم خیلی تحقیق میکنم که چطور و چرا سر یه شغل نمیمونده؟ برام خیلی مهمه چون نشون دهنده شخصیتشه 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....