سلام. آقا ۳۹ ساله و لیسانس. شغل های مختلفی داشته و ورشکست شده. الان ۳ ساله برای یه طلافروشی کار میکنه و میگه ماهی ۱۵ تومن درمیاره. هیچ بیمه ای نداره. یه ماشین، یه موتور و ۵۰۰ تومن پس انداز داره. خانوادش وضع مالی خوبی ندارن و نمیتونن هیچ حمایتی ازش بکنن. از نظر اعتقادی فقط نماز و روزه و محرم نامحرم و حلال و حروم رو قبول داره. قدش ۱۹۰ عه. برونگرا و شیطونه. خانم ۳۷ ساله و فوق لیسانس. مدرس خصوصی زبان هست. ماهی ۱۵ تا ۲۰ درمیاره. یه ماشین داره. خانواده ش وضع مالی نسبتا خوبی دارن. از نظر اعتقادی خیلی مقید و مذهبیه. قدش ۱۵۲ عه. درون گرا و آرومه.
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چی ش خوبه؟ پسره کار ثابت نداره. آینده ش معلوم نیست خب
خب طعم ماادر شدن و پدر شدن پس کی قراره اینا بچه دار بشن یعنی تو دلشون نمونده حرفم یکم بیحسابه...درست میگی ....حسابی فکر کنین شاید بهتر باشه به ی مشاور مراجعه کنین