2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد این خواستگار چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 61 پست

همه چیز خوبه جز درآمد اقا، واقعا امروزه با ۱۵ تومن نمیشه یه زندگی چرخوند ما ماهانه حدود سی تومن درآمد همسرمه باز هم هشتمون گرو نهمونه

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی ش خوبه؟ پسره کار ثابت نداره. آینده ش معلوم نیست خب

خب طعم ماادر شدن و پدر شدن پس کی قراره اینا بچه دار بشن یعنی تو دلشون نمونده حرفم یکم بیحسابه...درست میگی ....حسابی فکر کنین شاید بهتر باشه به ی مشاور مراجعه کنین

به هم میخورن

یه خانم 37 ساله فرصت ازدواج بهتر بعیده براش پیش بیاد، ویژگی ممتاز خاصی هم نداره

این اقا همین الان بره خواستگاری دختر 30 ساله و حتی کوچیکتر قبولش میکنن. کارشم جای رشد داره

درآمد کمه که باید با هم تلاش کنن برای زندگیشون

به هم میخورنیه خانم 37 ساله فرصت ازدواج بهتر بعیده براش پیش بیاد، ویژگی ممتاز خاصی هم ندارهاین اقا ه ...

ویژگی ممتاز یعنی چی؟ خانم همین الان خواستگار بهتر داره اما به این آقا علاقه داره. بعدم چرا دختر 30 ساله بهش میدن؟ چه ویژگی شاخصی داره؟

نیست؟😐 ببخشید عزیزم تو ۴۰ سالگی هم بچه بیاریبچت که ۲۰ سالش باشه مامانش ۶۰ سالشه!به اینا هم باید فکر ...

نمیدونم‌چرا جدیدا میگن سن ۳۵ ب بالا زیاد نیس واقعا ب اینده فک نمیکنن بچه ۱۵ ۲۰ ساله میخاد بره تفریح ی ننه ۶۰ ساله ببره باخودش کوه نوردی شهربازی پارک جنگلی تازه معلوم نیس بتونه نوشو‌ببینه یا نه مثلا تا ۳۵ سالگی مجرد بمونید چ‌کار خاصی میخاید بکنید فوقش ی میلیارد پول جمع کنید برا اینده ینی عمرتونو با ی مقدار ناچیز پول معاوضه میکنید ی مادری ۲۵ ساله کجا ک‌میتونه با بچه های دو س سالش بدو بدو‌کنه تو‌چهل سالگی برن تفریحات اسکیت برف بازی شهربازی تو‌۶۰ سالگی هم‌ نوه هاش دور ورشن 

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .