2777
2789
عنوان

بالاخره عروسی کذایی خواهر شوهر تموم شد بیاین کامل بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 102101 بازدید | 225 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهر ندیده بوده

هول کرده بوده از بی شوهری.....

مادری ک ی عمر براش زحمت کشیده رو اینجوری با حرفهاش ازار داده...

بعضی ها وقتی شوهر میکنن فکر میکنن اولین نفری هستن تو دنیا که دارن ازدواج میکنن !!

انقدر خودشیفته و مغرور😑

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
نه ما بالاتریم من خودم دبیرم دکتری دارم همسرمم شغل خوب و تحصیلات داره و ...مالی هم ما نسبتا بالاتریم ...

یعنی یه پزشک باید انقدر سطحش رو بیاره پایین 

یعنی انقدر شوهر ذلیل 

از نظر قیافه چطورن کدوم سرن 

حس میکنم خواهرشوهرت یه مشکلی داره که خودشو انقدر خوارو خفیف میکنه

والاجوری تعریف کردی ترسیدم کامنت بزارم گفتم الان یجاداره این تاپیکومیبینه میادجرمون میده

جرات نداره

من آدم ارومی ام اما اگه عصبانی بشم دیگه ...

خودش خبر داره حتی کار هم داره به من زنگ نمیزنه به داداشش زنک میزنه ناز می‌کنه 

خواهشا بهش رو ندی بعدا تو سفراش بیاد بااین قوم شوهر خونت چتر بندازه.... سمیترین عروسی قرن هم ب اینا تعلق میگیره اوسکول 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .