2777
2789
عنوان

بالاخره عروسی کذایی خواهر شوهر تموم شد بیاین کامل بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 66981 بازدید | 225 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شنیون نداشتم موهامو درست نکردم فقط آرایش صورت اونم نیم ساعته مالوند رفت

خوب کردی ادم مسخره ایه..

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
با احترام به همه پزشک ها ، این فکر می‌کنه چون پرشکه که خبر گل سر سبده انگار کلی پزشک هستن آنقدر خاکی ...

واااا

پزشک بی عقل به چه کار اید

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

اره اینجا بی سیاستی کرد اسی آدم برنامه هاشو با خانواده شوهر هماهنگ نمیکنه که

واقعا

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
شوهرش چیکارست؟؟از نظر مالی و تحصیلات خانواده همسرش بالاترن؟؟

نه ما بالاتریم 

من خودم دبیرم دکتری دارم همسرمم شغل خوب و تحصیلات داره و ...

مالی هم ما نسبتا بالاتریم 

شوهرش مدرس دانشگاهه ، بهداشت