2777
2789
چرا دیرهکلا دو تا امتحان موندهتا الان همه رو سفید دادمامروزم قراره سفید بدم چون هیچی نخوندمدیگه دیره ...

چرا نخوندی ؟ حیفه اینقدر تلاش کردی قبول شی حالا نخونی ؟ حتما ی اتفاقی برات افتاده که نتونستی ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره بخدا حتی چص مغز تریناشون خوب دادنبعد یه امتحان دو امتحان نیست کهمیگم هممممهههه رو خراب کردمهمممم ...

شرایطت رو با اون ها مقایسه نکن 

شاید تو نسبت به شرایطی که داری از همه شون بهتر باشی این چه حرفیه اخه

آره بخدا حتی چص مغز تریناشون خوب دادنبعد یه امتحان دو امتحان نیست کهمیگم هممممهههه رو خراب کردمهمممم ...

دروغ میگن بابا 

ماهم از این همکلاسیا داشتیم میگفتن خوب دادن 

ولی فقط از نظر اونا خوب بوده و بد دادن!

به جای اینکه کل امیدتو نابود کنی و بگی الان ک بیشترش خراب کردم بقیه هم خراب میشن 

برو برای امتحانای بعدیت بخون !

بدترین حالت میخواد چی بشه !

هیچی 

فقط مدت زمان موندت تو دانشگاه بیشتر میشه ک چه اشکال داره!

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
دروغ میگن بابا ماهم از این همکلاسیا داشتیم میگفتن خوب دادن ولی فقط از نظر اونا خوب بوده و بد دادن!به ...

بقیه ای نمونده آخه کلا یکی مونده

یکیش هم همین امروزه

دو ساعت دیگه

دروغ میگن بابا ماهم از این همکلاسیا داشتیم میگفتن خوب دادن ولی فقط از نظر اونا خوب بوده و بد دادن!به ...

بهم گفتن اگه ده ترمه اینا بشم بجای مدرک بهم معادل مدارکمو میدن😭😭😭😭

بزار کنار عادت های بدت رو نترس همه چی درست میشه و میتونی جبران کنی پایان دنیا که نیست

مشروط میشم

این درسو می افتم

و ترم بعد هیچی نمیتونم بردارم چون پیش نیاز همه چیزه

واقعا پایان دنیاست

بهم گفتن اگه ده ترمه اینا بشم بجای مدرک بهم معادل مدارکمو میدن😭😭😭😭

برای چی انقدر خودتو میترسونی

به اون مرحله نمیرسی 

استرس نداشته باش 

الان دو ساعت وقت دادی 

اگه میتونی نمونه سوال حل کن یا کلا استراحت کن

بیخیال نشو 

از امتحان برگشتی برای امتحان بعدی بخون

با گریه و زاری چیزی حل نمیشه 

ی فیلم ببین ک روحیتو ببره بالا و بتونی دوباره درس بخونی 

برای خودت جایزه بزار بگو اگه درس بخونم فلان ساعت این جایزمه 

اینجوری خوب درس میخونی 

اشکال نداره 

خیلیا مثل تو گاهی وقتا به این مرحله میرسن ولی درستش اینه ک بتونی خودتو جمع و جور کنی و از این حال در بیای 

خودتو با کسی مقایسه نکن !

مگه همه میان جار میزنن ک امتحانو خراب کردن 

برای چسی و کلاس گذاشتن دروغ هم میگن 

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
مشروط میشماین درسو می افتمو ترم بعد هیچی نمیتونم بردارم چون پیش نیاز همه چیزهواقعا پایان دنیاست

با غصه خوردن که چیزی درست نمیشه خودت رو اماده کن برای ترم بعد درسته واحدهایی برمیداری کمتر میشن ولی حداقلش دیگه به خودت میای بیشتر تلاش میکنی

آخه هیچی هیچی نخوندمبلد نیستمخراب میکنمنابودم نابود

سخته حق داری میدونم ..‌منم گذروندم این روزها رو ولی باورکن .. شرایط الانم سخت تر شده هیچ راهی ندارم .. خواهرانه بهت گفتم 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
چرا دیرهکلا دو تا امتحان موندهتا الان همه رو سفید دادمامروزم قراره سفید بدم چون هیچی نخوندمدیگه دیره ...

دل اسیرهههه😂😂😂

دختر شروع کن و قوی باش تو میتونی برای کنکور بخوای جدی بخونی باور کن دیر نیست تو فقط شروع کن 

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛