2777
2789
منم فویبا زودپز دارم ولی خودم چندساله که ازدواج کردم ارامپزخریدم خیلی راضی ام

منم دارم ولی اصلا استفاده نکردم ازش، حالا همسرم اومد میگن از کابینت برام بیاراش ببینم اصلا میتونم استفاده کنم یا ن

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه گفتم غیر ممکنه😂😂ایشالا زود خوب بشین

والا دوهفته است خوب شدیم ولی اشتهامون خیلی نسبت به قبل کم شده 

ممنون عزیزم

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
🤣🤣🤣🤣🤣

خب نظر سنجی کردم بین کیک و کباب و ساندویچ 

کباب رتبه اورد🤪😂

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

تخم مرغ احتمالا

مامانم بیرونه

منم اشتهایی برای غذا ندارم

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

والا دوهفته است خوب شدیم ولی اشتهامون خیلی نسبت به قبل کم شده ممنون عزیزم

دقیقا اشتها خیلی کم میشه

شما هم انفولانزا گرفتید؟

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

صدف

ببین وقتی جواب استارتر تو یه تاپیک میدم تو خودت نخود هرآشی نکن و ریپ نزن رو من فهمیدی؟بخوای فحش بدی بی احترامی کنی یه جوری لت پارت میکنم از اول تا آخرت فحش ناموس میدم یا به پلیس فتا گزارش میدم شوخی ندارم با کسی یا تهدید الکی نمیکنم تا هفت جد آبادت نیارم جلو چشات ولکن نیستم ریپ بزن کاری داشتی بگو ولی خداشاهده بخوای عقده‌ای بازی در بیاری پاره‌ای...(((((((آقای محترم خانوم محترم درخواست قبول نمیکنم)))))))

واقعا کباب تو خونتون میمونه؟ما مثل قحطی زده ها بهش حمله میکنیم و تا نون زیرشم تموم نشه رها نمیکنیم ح ...

می تو🤭😂

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
واقعا کباب تو خونتون میمونه؟ما مثل قحطی زده ها بهش حمله میکنیم و تا نون زیرشم تموم نشه رها نمیکنیم ح ...

وای ما هم

من مجرد بودنی هم چیزی نمیموند ازش الان با شوهرم دو‌نفریم بازم چیزی نمیونه ازش😂😂😂😂

❤Che khobe ke daramet