2777
2789
عنوان

حس شیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 66 پست
پس چرا هیچ تلاشی نمیکنه که ببخشمش؟

درست مثل طرف خودم...

ما پسرها بعد جدایی اکثرا فکر میکنیم برگردیم طرف غرورمونو میشکونه مخصوصا اینکه خیلی اوقات مد شده توی فضای مجازی نوشتن رابطه کات شده رو بندازید دور برای همین ترس برگشتن و خورد شدن غرورمونو داریم...

شاید اگه زمان بدید و نشون بدید پشیمونید برگرده

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درست مثل طرف خودم...ما پسرها بعد جدایی اکثرا فکر میکنیم برگردیم طرف غرورمونو میشکونه مخصوصا اینکه خی ...

چندبار اقدام کرد پیام داد و با خط های مختلف زنگ زد هیچ جوابی ندادم .

چون کاری کرد که قابل بخشیدن نبود 

چجوری دلتنگی مو نشون بدم؟☹️

چیزی که دیدم، استوری بذارید از عشق سابقتون حرف بزنید، و یا اهنگ غمگین بفرستید برای طرف، یکجور صحبت رو باز کنید...

ولی جوریم جلو برید طرفم دل شمارو دوباره نشکونه

چندبار اقدام کرد پیام داد و با خط های مختلف زنگ زد هیچ جوابی ندادم .چون کاری کرد که قابل بخشیدن نبود

خب معمولا وقتی اقدامی بکنه و پس زده بشه دیگه احتمالش کمه اقدام بکنه چون بالاخره هر مردی برای خودش غروری داره...

من خوب درک میکنم یک اقا خیلی با خودش کلنجار میره تا دوباره پیام بده و اقدام کنه

خب معمولا وقتی اقدامی بکنه و پس زده بشه دیگه احتمالش کمه اقدام بکنه چون بالاخره هر مردی برای خودش غر ...

دوساله کات کردیم 

اوایل کات من دودفعه پیام دادم اما اون تا الان هیچ پیامی نداده 

امروز تولدشه عجیب دلم میخداد بهش تبریک ساده بگم کارم درسته؟

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
خب معمولا وقتی اقدامی بکنه و پس زده بشه دیگه احتمالش کمه اقدام بکنه چون بالاخره هر مردی برای خودش غر ...

حس ششمی آقا بهم بگو ک حس م نسبت ب من چیه؟؟؟؟

اون روز عصبانی بودم بهت گفتم‌ بی لیاقت، الان عصبانی نیستم، بی لیاقت