2777
2789
عنوان

حس شیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 66 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوساله کات کردیم اوایل کات من دودفعه پیام دادم اما اون تا الان هیچ پیامی نداده امروز تولدشه عجیب دلم ...

بله بهتره اقدام کنید...

میدونید برعکس شما دخترا ما پسرها حداقل اکثریت که شناخت دارم کینه ای توی رابطه نیستیم و دل تنگ میشیم...

تبریک بگید چون دنیا دو روزه زمانی ممکنه پشیمون بشید...

همینم میتونه شروع خوبی باشه

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

بله بهتره اقدام کنید...میدونید برعکس شما دخترا ما پسرها حداقل اکثریت که شناخت دارم کینه ای توی رابطه ...

نمیخوام برگردم به رابطه ولی تبریک میخواستم بگم اما دودلم میگم ترزشش داره من دو دفعه خودمو اون اوایل کوچیک کردم برگشت گفت بهت فکر نمیکنم 

درصورتی یکسره بیو گرافی میزاشت و اینا 

میترسم حس کنه آویزونم

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
دوستم دارع؟چرا همش تو خوابمه؟ بازم ببینمش؟

دوستتون داره ولی دلیلش اینه ته ذهنتون هنوز بهش فکر میکنید که توی خوابتونه...

اگه شخصیت خوبی داشت و پسر خوبی بود بهش فرصت بدید

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

بله حتما وقت میذارم ولی خواهشا مختصر بگید لطفا

ببین خیلی دیوونم بودا سربازی هم رفت شبا زنگ میزد بغض میکرد میگفت دارم به ماه نگاه میکنم دلم برات تنگ میشه بعد اسممو تو کلاهش نوشته بود فرمانده کلاهشو پاره کرده بود . واسم دستبافت درست میکرد . اول اسممو تتو زد رو دستش.رمز گوشیش اثر انگشتم بود من اونموقعه ها دوستای نابابی داشتم که با حرفاشون رو مخم میرفتن و کاری کردن بهش خیانت کنم ولی بعدش تاوانشو پس دادم کلی التماسش کردم خطمو عوض کردم گریه کردم نذاشتم بره حتی جلوی دوستش به پاش افتادم گفتم بچگی کردم و هرکاری کردم که ببخشه منو و دوسال گذشت همش با فحش های رکیکش و تیکه انداختنش و شکاک بودنش با همه چی کنار اومدم حتی کتک هم میزد میگفت من تورو دوست داشتم تو به من خیانت کردی ولی خب باز بعد دوسال باهم خوب شدیم اون قضیه فراموش شد چون واقعا اعتمادشو جلب کردم و فهمید دیگه اشتباهی نمیکنم 

چندماه پیش یه مدت قهر بودیم آشتی کردیم گوشیش دستم بود خودش رفت خونشون یه وسیله بردار که چک کردم فیلم س.ا.ک زدن یه پسرو واسش تو گوشیش دیدم دنیا روی سرم خراب شد رفتم تو روبیکاش چتاشو با پسره خوندم رلم به پسره گفته بود شایان کجایی کی اسنپ بگیرم برات اونم گفته بود الان سرکارم بزار برم خونه شیو کنم بعد اسنپ بگیر رلمم بهش گفته بود باشه پولشو خودم میدم بریم خونه یا پشت کوه؟ فهمیدم تمام اون سه سال با این پسر گاهی اوقات رابطع داشته حتی زمانی که منو محکوم به خیانت میکرد خودش داشته این کارو میکرده و منه ساده فکر میکردم ادم خوبیه متوجه شدم خودشو رفیقش دوتا دخترو سوار ماشین کردن بردن خونه مست کردن باهاشون و با هزارتا دختر چت کرده بود با یکی از رفیقای خودم س.ک.س چت کرده بود یکی دیگه از رفیقام خواسته بود یه دخترو واسش اوکی کنه وقتی اینارو دیدم دنیا روی سرم خراب شد فقط جیغ میزدم وقتی اومد گوشیشو زدم زمین ال سی دی گوشیش هم شکست کلی فحشش دادم اونم عصبی شد گفت آره خوب کردم هزارتا کار دیگه ام کردم این پسره هم خونشون تو محلمونه هزار بار اوردمش کردیمش با رفیقام . تازه ج.ن.د.ه پولی هم کردم با رفیقم ... آقا من کات کردم از همه جا بلاکش کردم و قیدشو زدم فرداش دیدم رفته قضیه امونو واسه پسر عمم تعریف کرده گفته دختر داییت با من بوده کردمش و اینم عکساش و هزارتا چیز نشون پسر عمم داده بود پسر عمم هم بی غیرت و ماسته صدرصد می‌ره تو کل فامیل پخش می‌کنه و دیگه آبرویی برام نمونده منم زنگ زدم بهش فحش دادم تهدیدم کرد جلوی رفیقاش می‌گفت ج.ن.د.ه فیلماتو نشون بچه ها دادم واسه مادر پدرت هم می‌فرستم و فلان تهدید می‌کرد باید همین الان یه فیلم سرتاپایی که قیافت هم توش معلوم باشه بگیری بفرستی من نشون رفیقام بدم منم کلی گریه کردم کلی التماسش کردم می‌گفت فقط یک ساعت بهت وقت میدم نفرستی فیلماتو می‌فرستم واسه بابات منم قضیه رو به خانوادم گفتم(ولی نگفتم ازم فیلم و عکس و این چیزا داره و نگفتم چه اتفاقایی بینمون افتاده) بابام هم ساعت۶ صبح رفت جایی که خدمت میکنه اورده بودش بیرون کتکش زده بود شلوارشو درآورده بود دوباره پاش کرده بود فیلم هم ازش گرفته بابام بعد همه چیو انداخته بود گردن من گفته بود دخترت آویزون من بوده دخترت کرم از خودشه و هزارتا چیز دیگه به بابام گفته بود بعد گفته بود شما اینجوری میکنید که من بیام خاستگاریش ولی من نمیام بابام هم گفته بود تو پسر شاه هم باشی من دخترمو بهت نمیدم ک.و.ن.ی دوج.ن.سه . بابام هم کلی تهدیدش کرده بود که یه بار دیگه سمت دخترم بیای ک.ون.ت میزارم و فلان..اونم گفته بود چشم بخدا غلط کردم نمیام دیگه وکلی ترسیده بود و گریه کرده بود .خلاصه بابام اینام کلی منو کتک زدن گوشیمم گرفتن سه ماه گوشی نداشتم تازه دوباره گوشیمو روشن کردم تا آنلاین شدم دیدم دوباره پسره شروع کرده به زنگ زدن و پیام دادن منم دوباره خاموش کردم بعد چند روز روشن کردم دیدم پیام داده کارت داشتم دیگه هیچی از من نمی‌بینی و خدافظ و فلان . 

فقط از این موندم این آدم چی‌از جون من میخواد چرا بعد این همه قضیه که اتفاق افتاد بازم نمیترسه بازم دنبالمه آخه چطور روش شده پیام داده بهم؟؟میترسم ازش بخدا مثل سگ ازش می‌ترسم به خاطر اون عکس و فیلما جرعت نمیکنم هیچ کاری بکنم نه میشه ازش شکایت کرد نه دیگه میتونم به بابام بگم

این قضیه کاتمون بود خودمم باورم نمیشد به همچین ادمی تبدیل شه دلم خیلی شکسته با همه دوستامم قطع ارتباط کردم هیچ ابرویی برام نذاشته قصدش از اون پیام دادن و زنگ زدن دوباره چی بود؟