2777
2789
عنوان

دارم ازدواج‌میگنم دوست پسرم بفهمه چیکار میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 91 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا دلم برای اون پسر میسوزه...

در کل عاشق نشدن و ازدواج نکردن برای ما پسرا توی این دوره زمونه برده واقعا مطمئینم اون پسر هم به مرور زمان یاد میگیره

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

واقعا دلم برای اون پسر میسوزه...در کل عاشق نشدن و ازدواج نکردن برای ما پسرا توی این دوره زمونه برده ...

تو ک پسری اگر تو شرایطش بودی  چیکار میکردی؟ باابروی اون دختر بازی میکردی هرچند میدونم تو ذاتش این نیست    

تو ک پسری اگر تو شرایطش بودی چیکار میکردی؟ باابروی اون دختر بازی میکردی هرچند میدونم تو ذاتش این نی ...

منم توی ذاتم نیست ولی دلم میشکست...

من برام اتفاق افتاد...همین عدم اعتماد ها و یا اینکه بیشتر دخترها این روزها موندگار نیستن باعث شده ما پسرام نباشیم و توی رابطه و ازدواج نریم و خیلی به ندرت باشه...

این چیز ها یک پسر رو مرد میکنه جوری که باعث میشه با جامعه و واقعیت رو به رو بشه و دیگه سری بعد عاشق نشه

واقعا دلم برای اون پسر میسوزه...در کل عاشق نشدن و ازدواج نکردن برای ما پسرا توی این دوره زمونه برده ...

حق میدم ولی ب پسرا باید اموزش سریع تو سن بچگی دنبال دوس دخترو اینا نباشن دوتا داداش دارم اصن ب اینچیزا فکرم نمیکنن مامانم همیشه بهشون گوشزد میکنه عشق و عاشقی بعد سی سالگی هر وقت پول و شغل داشتین دختر مردم مسخره شما نیس دل شمام بازیچه نیس

منم توی ذاتم نیست ولی دلم میشکست...من برام اتفاق افتاد...همین عدم اعتماد ها و یا اینکه بیشتر دخترها ...

اخه من بهش گفتم بیا فلان کارو کنیم گفت شاید قسمت هم نیستیم اگر خدا بخاد مسشه خب چیکار کنم تااخر عمرم نمیتونستم مجرد بمونم من دیگه با مامان بابامم سازش نداشنم  

حق میدم ولی ب پسرا باید اموزش سریع تو سن بچگی دنبال دوس دخترو اینا نباشن دوتا داداش دارم اصن ب اینچی ...

این اموزش باید برای هردو جنس انجام بشه و بیشتر هم دخترها، من بیشتر دختر دیدم توی هر سنی که راحت قهر میکنن و ول میکنن و هردو طرف ضربه میخورن...

چیزی که اشتباه توی جامعه ما وجود نداره اینه که کلا آموزش های لازم به هردو طرف داده نمیشه، همین میشه توی رابطه و ازدواج به مشکل میخورن...

ادم ها از هر سنی میتونن عاشق بشن حتی زیر 20 سالگی ولی چیزی که متفاوت هست بلوغ فکری هست، بلوغ فکری ربطی به بالای سی سال سن نداره...

ولی لازمه ی هر رابطه ای با هر سنی هست...

همونجور که دختر مردم بازیچه نیست ماهم بازیچه نیستیم چیزی که این روزا دخترها بیشتر پسرارو به بازی میگیرن یا دنبال تیغ زدن هستن...

درکل چیزی که از این زمونه میبینم مجردی خیلی بهتر هست تا رابطه و ازدواج چه دختر چه پسر

اخه من بهش گفتم بیا فلان کارو کنیم گفت شاید قسمت هم نیستیم اگر خدا بخاد مسشه خب چیکار کنم تااخر عمرم ...

اخه حرف تو بی منطق بودها اگم این کارو میکردین اخرش جدایی بود والا این بابا ک من میبینم از پسر بدبخ شکایت میکرد.پس اون فکراشو کرده و منطقی تصمیم گرفته ولی شاید نفرین کنه دله دیگ کاش دلشو نمیشکستین خیلی گناهه حتی اگ یکی در شانتون نیس غرورشو نشکنید