2777
2789
عنوان

دارم ازدواج‌میگنم دوست پسرم بفهمه چیکار میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 91 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ایشالا خوشبخت بشی ولی ‌کاش بهش میگفتی خواستگار داری اگه دیدی تلاشی نکرد ازدواج میکردی

بهش گفتم اگر خاستگار بیاد بابام بخاطر اینکه تورو قبول نکنه هر خاستگار دیگه رو قبول میکنه بیا یکاری کنیم حرفمو جدی نگرفت 

منم خیلی سر این قضیه ناراحت بودم گفتم چرا اینجوری اینجوری رفتار میکنی باهاش

ایشالله خوشبخت بشی ولی دل شکستن تاوان داره و خداکنه تاوان کار باباتو شما ندی.کارما لامصبه چون خودم دل شکستم الانم ی روز خوش نمیبینم.اون پسر اگم بیادتورو بگیره اخرش جداییه چون توهینای بابات همیشه هس.

اخه من بهش گفتم بیا فلان کارو کنیم گفت شاید قسمت هم نیستیم اگر خدا بخاد مسشه خب چیکار کنم تااخر عمرم ...

اگه خودش کات کرد و خواست خودش بود که هیچ، ولی اگه طبق گفتتون چون خانوادتون دخالت کردن و ناخواسته جداتون کردن واقعا حقش نبود

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

ایشالله خوشبخت بشی ولی دل شکستن تاوان داره و خداکنه تاوان کار باباتو شما ندی.کارما لامصبه چون خودم د ...

من از حرفایی ک بابام بهش زد اصلا راضی نبودم حتی ی مدت افسردگی گرفتم قرص اعصاب میخوردم 

بهش گفتم اگر خاستگار بیاد بابام بخاطر اینکه تورو قبول نکنه هر خاستگار دیگه رو قبول میکنه بیا یکاری ک ...

بیخیالش دیگه ایشالا اونم خوشبخت بشه کاریه که شده ..

حالا کسی که انتخاب کردی برا ازدواج رو دوست داری؟

بله منشا کجاس؟اونو دریاب نمیخوام هردو روز تعلیق میشم ادامه نمیدم.

هممون میدونیم منشا کجاست و بهتره برای تعلیق نشدن سکوت کنیم 😂🙏

واقعا قبول دارم

من از حرفایی ک بابام بهش زد اصلا راضی نبودم حتی ی مدت افسردگی گرفتم قرص اعصاب میخوردم

شما تقصیری نداری ولی بنظرم حداقل باهاش خدافظی کن و ازش عذر خواهی کن و بگو خودمم بخاطر اذیتای خانوادم دارم ازدواج میکنم حداقل از بقیه نشنوه

چون دید تهش بی فایده هست تسلیم شد

من طبق متن تاپیکتون گفتم، چون شما نوشتید اون پسر تحت هرشرایطی میخواست باشه ولی شما بخاطر خانوادتون بیخیال شدید...

اول اینکه تعهد توی قلب و ذات تمام ما انسان هاست و صرفا یک تیکه کاغذ نیست و صرفا خانواده هیچ وقت نباید دخالت بکنه و اگه الان دخالت بکنه فردام بعد ازدواج میکنه!!!