2777
2789
چقدر زمان؟

هرچقدر که لازم باشه و اثبات کننده باشه...

بین هر رابطه ای متفاوت هست ولی دیر یا زود اتفاق میوفته...

ادم ها تا مدتی میتونن نقاب توی چهره اشون بذارن بعد چندین ماه همه خودشونو نشون میدن...

روابط مجازی با حضوری چندان فرقی نداره این روزا

چه بسا بنا به اخبار رسمی بیشتر 40 درصد قرار های مجازی تبدیل به ازدواج شده و این شیوه یکی از شیوه های مدرن هست...

ولی توی هر چیزی ریسک و احتیاط واجب هست و زمان لازم

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

این زمانها همه عمر منهکه دارم سر کشف کردن دروغهای پسرا خرج میکنم🤦🏻‍♀️اخرسر نمیدونم چی میشه

اگه اینقدر دیدتون خرابه توی رابطه نرید تا ضربه نخورید، چون آدم ها با چیزی که فکر میکنن و میترسن نصیبشون میشه...

دخترهاهم توی این جامعه خیانت میکنن و دروغگو بینشون هست!!! پس هیچ پسریم نباید با این حساب بره توی رابطه!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب میگم نمیشه حسی نباشه بنظرم احتمال زیاد بوجود میاد من اینجور رفاقت هارو که چندتایی هستن نمیپسندم.. ...

ولی هست همچین چیزی من بالای ۱۵سال رفاقت منظورمه نه جدید و الکی آدم که نمیشه با کسی حرف نزده باشه وقتی رل نبوده

بالخره عکستو دید؟ یا بدون اینکه بیینه اومد؟ یعنی هم دانشگاهی بودیدو ندیده بودتت؟

از خودم گفته بودم چطورم در حد ۱۰ درصدم دیده بود ولی اصلا ندیده بود کامل نه بدون اینکه ببینه دید آره هم دانشگاهی اون تموم شده بود 

ولی هست همچین چیزی من بالای ۱۵سال رفاقت منظورمه نه جدید و الکی آدم که نمیشه با کسی حرف نزده باشه وقت ...

داخل ایران با شرایطی که هست نمیشه...

اون دختر چه کاری هست که با دوست پسرش نمیتونه انجام بده که بخواد با اون انجام بده؟؟؟

حس بین هر دو طرف به مرور زمان بوجود میاد و اینجور روابط فقط وقت تلفی هست...

حالا نظرتون مخالف هست محترم ولی نظرم طبق چیزهایی که دیدم و اکثریت هست

داخل ایران با شرایطی که هست نمیشه...اون دختر چه کاری هست که با دوست پسرش نمیتونه انجام بده که بخواد ...

حالا منم استثنا گفتم نمیدونم

شاید رو دروایسی داره کات کنه یا تو جمعشون که میره اونام هستن شاید دوستای متاهلش دعوت کنن و هنوزم به شناخت کامل از رابطش نرسیده باشه که حتما بدونه جدی میشه 

حالا منم استثنا گفتم نمیدونمشاید رو دروایسی داره کات کنه یا تو جمعشون که میره اونام هستن شاید دوستای ...

این حرفارو از دختر و پسر های زیر 20 سال شنیدم که اکثریت درگیر این رابطه های اشتباه میشن و اخرم با احساسات و چوب خوردگی بهم میزنن...

بنظرم عقایدتون محترم ولی حقیقت تغییر نمیکنه، دوستی اگرم باشه با یک نفر با شناخت کامل و هدف مند...

این چیزا وقت تلف کردن خود انسان هست

شاید اطمینان لازم رو به شما نداره یا ضربه دیده برای خانم ها کلا فضای مجازی خطرناک تره نسبت به آقایون

من مومنم به شخصه برای کسی عکس نمیفرستم چون اگه معیارش بعد از هم صحبتی با هام جور نباشه ول کن نیستن

به اونهايى كه قدردانِ بودنت نيستن،نبودت رو هدیه کن.❤️‍🩹