2777
2789
یعنی چی اخری

یعنی چه دختر چه پسر رابطه ای که بخوان مجازیو تبدیل به واقعی کنن باید به قدر کافی ریسک کنن شناخت پیدا کنن از همه طرفه همو ببینن چه تماس تصویری چه هرچیزی بعد حضوری قرار بذارن تا بعدا به مشکل نخورن و به قدر کافی همو پسندیده باشن چه چهره چه صدا چه برخوردی

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از کجا پیدا میکنی

پیدا کردنی نیست درست مثل دوستی در فضای واقعی قسمت شدن هست...

اون دختر رو داخل اینستاگرام فالوم کرده بود و از کامنت ها منو پیدا کرده بود...

به مرور زمان حرف زدیم استوریم رو ریپلای کرد و صمیمی شدیم بعد قرار گذاشتیم

من حالتیو گفتم که واقعا حسی نباشه حتی اگه استثنا باشه همینجوریه

خب میگم نمیشه حسی نباشه بنظرم احتمال زیاد بوجود میاد من اینجور رفاقت هارو که چندتایی هستن نمیپسندم...

اگه قراره به منظور شناخت و اشنایی و رابطه دوست بشن اونم رابطه ای که در اینده واقعا هدف دار باشه

اها الان دختر ازتو فوری مدارک بخواد فوری میدییا چقدر طول بکشه میدی؟

بستگی داره، اول اینکه زمانی که فالوم کرد عکسام توی پیجم بود....

ولی لازمه اینجور اعتماد ها زمان هست بستگی به هر فردی داره من و اون 3 4 ماه 24 ساعته باهم مجازی چت میکردیم

پیدا کردنی نیست درست مثل دوستی در فضای واقعی قسمت شدن هست...اون دختر رو داخل اینستاگرام فالوم کرده ب ...

اقا پسرها همش دروغ مالی میگند.

از کجا بفهمند راستند

از کجا بفهمم مجردند

از کجا بفهمم قصدشون شارژدلیه یا ازدواجه؟

📚📙

من نمیتونستم چون بد عکسم تا چندماه عکس نفرستادم اون میفرستاد البته ما دانشگاهی بودیماون اولش گفتم حض ...

بالخره عکستو دید؟ یا بدون اینکه بیینه اومد؟ 

یعنی هم دانشگاهی بودیدو ندیده بودتت؟ 

بستگی داره، اول اینکه زمانی که فالوم کرد عکسام توی پیجم بود....ولی لازمه اینجور اعتماد ها زمان هست ب ...

ببین پسره خارجی بود. گوشیمو هک کرد

و ادعای پولداری داشت. که متوجه شدم کارگر اونجاست

و با پول صاحبشرکت برای من خالی میبست این هیچ.

فهمیدم دوتا زن داره🤦🏻‍♀️

همه اینارو شک کردم. خودشون که نمیگند🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀

📚📙

اقا پسرها همش دروغ مالی میگند.از کجا بفهمند راستنداز کجا بفهمم مجردنداز کجا بفهمم قصدشون شارژدلیه یا ...

همونقدر هم خانم های دروغگو هست...

بعد هم حرف دروغ برای اثباتش گذر زمان لازم هست...

منم طرفم میگفت به پسره فکر نمیکنه ولی اخر بخاطر همین جدا شد و خودشم حتی چوب خورد...

خب یعنی تمام خانم ها دروغگو هستن؟؟؟

بعد هم این مسائل ربطی به مجازی و حضوری نداره، فرد دروغگو واقعیت هم دروغ میگه و لازمه اثباتش همونجور که گفتم چه مجازی چه حضوری گذر زمانه

ببین پسره خارجی بود. گوشیمو هک کردو ادعای پولداری داشت. که متوجه شدم کارگر اونجاستو با پول صاحبشرکت ...

منم گفتم شما با گذر زمان متوجه شدید اونم نمیدونم مجازی یا حضوری...

ولی فرد دروغگو چه حضور چه مجازی با گذر زمان مشخص میشه

منم گفتم شما با گذر زمان متوجه شدید اونم نمیدونم مجازی یا حضوری...ولی فرد دروغگو چه حضور چه مجازی با ...

این زمانها همه عمر منه

که دارم سر کشف کردن دروغهای پسرا خرج میکنم🤦🏻‍♀️

اخرسر نمیدونم چی میشه

📚📙