2777
2789
عنوان

راهی برای افزایش سرمایه

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 57 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قدم اول باید چیکارکنیم؟کاربردش رو میگی

الان نگاه کردم فرقی با الانت نمیکنه واسه سرمایه گذاریش زدم ۱سال ۷۰میلیون زد ۱۵میلیونو خوردی بهت میده بعداز یک سال 

خب فرقی با همین الانت نمیکنه واسه وام‌گرفتن خوبه این برنامه میتونی تو حساب ویپاد بذاری سکه بهت میاد ک باهاشون میتونی کلی وام بگیری و قسط بندی میشه واست بدون ضامن و این جور چیزا 

ببین بنظرم طلا بخر اگه چند سال میخوای نگه داری بهترین راه اینکه ک طلا بخری چثن طلا خیلی زود میره بالا

چجوری کد بورس بگیرم تو کار بور وارد نیستم باید اطلاعات دقیق کسب کنم

منم خودم راهش پیدا کردم کسی یادم نداد

برو سابت سجام ثبت نام کن بعد کد ده رقمی لعد چنروز میاد بعد کارگزاری مدنظرت ثبت نام کن اک بلندمیسی کافینت برو

مبتونی برای مامان بابا خواهری براذرابنام بگیری ولی عرض اولیه گرفتی باید مثلا چک کنی کی بفروشیتواینستاهم پیج عرض اولیه داره

الان نگاه کردم فرقی با الانت نمیکنه واسه سرمایه گذاریش زدم ۱سال ۷۰میلیون زد ۱۵میلیونو خوردی بهت میده ...

اگ بخام وام بگیرم باید فقط نصبش کنم وسکه جم کنم؟میدونی قسط بندیش بعد دریافت وام چقده حدودا

همراه بانک تجارت دیگه بکارم نمیاد بعد اینک اینو نصب گنم؟

منم خودم راهش پیدا کردم کسی یادم ندادبرو سابت سجام ثبت نام کن بعد کد ده رقمی لعد چنروز میاد بعد کارگ ...

ینی بعد ثبت نام باید همیشه حواسمون باشه ک کی بفروشیمش درسته؟

آلان واسه شما مزایای خوبی داش یعنی ارزش وقت گذاشتن داره