2777
2789

چقدر همدیگه رو ناراحت میکنیم 

اصلا فکر نمیکنیم چه حرفی میزنیم چه رفتاری نشون میدیم

الان هیچکدوم از ما تو شرایط حداقل روحی خوبی نیستیم

یکم هوای همدیگه رو داشته باشیم

با بدرفتاری روی روحیه خودمونم تاثیر میذاره باعث میشه تبدیل به یه ادم خشمگینی بشیم ک فقط دنبال اینه با بقیه دعوا کنه و جوابشونو بده

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آفرین 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
چرا آنقدر تاپیکت حقه؟

چون چندروزه خودم خیلی باهاش درگیرم

همیشه یادت باشه به قول مامانم اینجور ادما واست باید درس زندگی باشن

اینجور ادما میان که تورو قوی و مستقل کنن

ی سوال میگم پسری ک تو چت س،،،کسی بهت بگه تو ج،،،ندمی و تمام هیس وقتی ی چی بپرسی ازش داره از ته دلش میگه نه؟ بعد آخه گفتم داری الان جدی میگی ن گفت اره نیستی 

من برا ش همونقد بودم و اصلنم دوسم نداشت ن

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
ی سوال میگم پسری ک تو چت س،،،کسی بهت بگه تو ج،،،ندمی و تمام هیس وقتی ی چی بپرسی ازش داره از ته دلش م ...

بنظرم پسری که اینجور چت هارو باهات میکنه اصلا دوست نداره

دیگه بقیش رو ول کن

بنظرم پسری که اینجور چت هارو باهات میکنه اصلا دوست ندارهدیگه بقیش رو ول کن

خیلی اعصابم خورده خیلیییی بهم ریخته م من آخه اونجوری نیستم دارم حرص میخورم همش اه کاش کلا فراموش کنم

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
خیلی اعصابم خورده خیلیییی بهم ریخته م من آخه اونجوری نیستم دارم حرص میخورم همش اه کاش کلا فراموش کنم

میدونم

پسرا خیلی بد شدن

طرفو چندسال میشناسی تهش یکی در میاد که اصلا اونی ک تو ذهنته نیست

یمدت با کسی اشنا نشو رو خودت تمرکز کن حال خودتو خوب کن

اونم هرچی گفته حواله کن سمت مادرش با این تربیتی ک کرده

بنظرم پسری که اینجور چت هارو باهات میکنه اصلا دوست ندارهدیگه بقیش رو ول کن

بهش ک گفتم چی فک کردی راجب من ،فک کردی خرم میدونم ،از بس خر بازی در اوردم ،ولی دوست داشتم چقد دلم میسوزه برا خودم ک برا تو طلسم برگشت نوشتم تویی ک اصلا دوسم نداری و بم میگی عروسک جنسیم باش💔 اینارو سین زد و هیچی نگفت

بهش ک گفتم چی فک کردی راجب من ،فک کردی خرم میدونم ،از بس خر بازی در اوردم ،ولی دوست داشتم چقد دلم می ...

بلاکش کن و دیگه سراغش نرو

میدونمپسرا خیلی بد شدنطرفو چندسال میشناسی تهش یکی در میاد که اصلا اونی ک تو ذهنته نیستیمدت با کسی اش ...

فکر اینکه چقد مسخرم کرده و چیا فک کرده و فک کرده خرم ک انقد زود وا دادم عاشقش شدم و اینکه ظاهرمم خیلی بده دارم اذیتم می‌کنه