2777
2789
عنوان

دقت کردید چقدر جدیدا ادما بد ذات شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 33 پست
میشه بگیدچندسالته

باورت شاید نشه ولی ۱۹ ام پره میرم تو بیست خودمم باورم نمیشه چرا مثل بچه ها رفتار میکنم

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
بیشتر ببینید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بدذات ترنشدن سن که بالامیره بیشتر میفهمیم چخبره تودنیادغدغه هامون بااون بچه ای که بودیم فرق می‌کنه و ...

دقیقا

قبلا تو چارچوب خانواده بودم فکر میکردم همه اینجورین بعد رفتم بیرون دیدم چقدر خطرناکه چقدر از همه نظر باید مراقب خودم باشم

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
باورت شاید نشه ولی ۱۹ ام پره میرم تو بیست خودمم باورم نمیشه چرا مثل بچه ها رفتار میکنم

عیب نداره

ویدئوهای یوتیوب انیا رو ببین

یه مدت روی خودت فقط تمرکز کن بیخیال بقیه

پسرا بدرد نمیخورن ذره ای ارزش نداره فکرتو درگیر کنی

من همین دوروز پیش بعد از سه سال خیانت دیدم

الان ناراحت نیستم

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️