2777
2789
عنوان

روغن سرخ کردنی

86 بازدید | 14 پست

کلا بو میده حال ادم  بهم میخوره   با روغن مایع  مخصوص پخت  سرخ کنیم  مشکلیه؟؟؟

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من با روغن پخت و پز هم سرخ کردم و عالی بوده و هیچ فرقی نداشته

منم  دیگه همینکارو میکنم  اینو اصلا نمیشه  تحملش کرد  بهار الماسم هست

بعضی چیزها رو اگه اول بپزی بعد سرخ کنی، هم روغن کمتری میبره، هم زودتر سرخ میشه، تو خورد غذا نمیره و سالم تره

مثلا مرغ رو با سس و ادویه اول بپز طعم دار بشه، بعد موقع سرو، سرخ کن. تایمش یک سوم سرخ کردن اول پخته. یا سیب زمینی و ....  

منم دیگه همینکارو میکنم اینو اصلا نمیشه تحملش کرد بهار الماسم هست

بهار و طبیعت بو میدن

اویلا بگیر 

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب،دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
بعضی چیزها رو اگه اول بپزی بعد سرخ کنی، هم روغن کمتری میبره، هم زودتر سرخ میشه، تو خورد غذا نمیره و ...

همینکارو میکنم ولی روغن سرخ کردنی کلا بد بو هست

روغن پخت و پز نباید دماش بالاتر از دمای اتاق بره نهایتا به اندازه گرم کردن غذاچون زود میسوزه و باعث ...

ابنم میگن  ولی من سرخ کردم باهاش فرقی نداشته  ...خب مثلا روغن پخت و پز تو خورشت میریزیم  دماش از دمای اتاق که بیشتره  ابن حرف عملا انجام شدنی نیست   پس کلا روغن بی مصرفیه وگرنه پختو پز که با دمای اتاق یکی نیست

روغن پخت و پز نباید دماش بالاتر از دمای اتاق بره نهایتا به اندازه گرم کردن غذاچون زود میسوزه و باعث ...

بنظرت برا سرخ کردنی روغن جامد بگیرم  لااقل بو نمیده

ابنم میگن ولی من سرخ کردم باهاش فرقی نداشته ...خب مثلا روغن پخت و پز تو خورشت میریزیم دماش از دما ...

خورشت دماش نهایتا ۶۰ درجه هست ولی روغن سرخ کردنی تا ۲۰۰ درجه هم میره

اصلا مناسب سرخ کردن نیست چون میسوزه

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
خورشت دماش نهایتا ۶۰ درجه هست ولی روغن سرخ کردنی تا ۲۰۰ درجه هم میرهاصلا مناسب سرخ کردن نیست چون میس ...

الان خوندم  گفته   روغن  پخت و پز برا یه بار سرخ کردن  تو تابه  میشه ....نمیدونم   شاید دیگه جامد بگیرم