2777
2789

اینستا پیج فیک ساختم با عکس و مشخصات و فالور های کاملا متفاوت

بعد یکی رو چک کردم چند بار ...

بعد الان استرس گرفتم اینستا میگه این پیج مربوط به منه ؟؟؟

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

واردا به اینستا کمک کن توروخدا 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره اگه شمارتو بلد باشه

ن شمارمو نمیدونه

نه بابا

بعد یه سوال طرف ایدیشو نمیتونم پیدا کنم ترسیدم بلاک کرده باشه بعد یه پیج دیگه ساختم جدید با اونم نمیاره ممکنه پیجشو کلا پاک کرده باشه ؟؟

نه مشخص نمیکنه ولی اگه بلاکت کنه از پیج اصلیتم بلاک میشی

وای سوال اصلیمم همین بود یه پیج دیگه ساختم الان با اونم نمیاره 

بعد یه سوال طرف ایدیشو نمیتونم پیدا کنم ترسیدم بلاک کرده باشه بعد یه پیج دیگه ساختم جدید با اونم نمی ...

آره عزیزم یا دلیت زده یا بلاک کرده

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

بلاکی

ببین طرف فالووراش نسبتا زیاده منو نمیتونه از بین اونا شناسایی کنه  بعد منو ممکنه اصلا یادش نباشه امکان نداره منو شناسایی کنه حس میکنم دیلیت زده