2777
2789
عنوان

من نماز میخوندم دیگه نمیخونم

196 بازدید | 10 پست

چون سر کار ک میرم دقیقا مغرب عشا ظهر عصر سرکارم شبا هم ک نا ندارم بیدار شم بخونم انقد ک خستم 

حتی نماز شب میخوندم چ کیفی میداد وای ک وقتی میخوندم اسوده ترین ادم دنیا من بودم 

حیف حیف حیف

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یادمه یه سخنرانی از رائفی پور شنیدم در مورد یه پسر تازه مسلمون خارجی که کارگر جایی بود که صاحبکارش اجازه نمی‌داد نمازش رو بخونه همه جا هم دوربین بود و ممکن بود اخراج بشه تنها جایی که دوربین نداشت سرویس بهداشتی بود 

و این شخص یه روزنامه ای پلاستیکی کنار سرویس پهن میکرد و نمازشو میخوند اون دنیا واقعا ما چه بهونه ای میتونیم بیاریم در برابر این شخص بگیم نماز نمیخوندیم خدا کمکت کنه عزیزم شده با دو رکعت نماز قضای صبح دوباره برگرد به آغوش امن خدا