2777
2789
عنوان

بهم گفت تو مایه ننگ خانواده ای والهی بمیری چونکه

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 29 پست
چجوری بلد نبستم

آدمهایی که بهت حس بد میدن رو اگر میشه دور بنداز اگر نمیشه فاصله بگیر اگر نمیشه حدشون رو بهشون بفهمون برای خودت وقت بزار از لحاظ جسمی و روحی خودتو ارتقا بده کارهایی که می‌کنی تا مورد توجه و محبت دیگران قرار بگیری رو نکن احساس نیاز به توجه و تأیید دیگران رو از وجودت پاک کن  این پیج خییییلی کمکت می‌کنه شاید دیر عکس بیاد می‌فرستم برات

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دو تا خواهر ناتنی دارم واقعا براتون ارزش داره برادرتون تو چی حالیه؟

برای من بله خیلی مهمه ...یه داداش دارم که تموم زندگیمه ..هرچند باهم دعوامون هم میشه😅

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

حتما اتفاقاتی افتاده و تورو اذیت کرده

از این بابت خیلی ناراحتم 

ولی تیپ شخصیت الان به آدم های« قربانی» میخوره...

تو باید خودت زندگی رو درست کنی

چون فلانی حرف بد بهت زد،نباید خودت رو از بین ببری

چون اونو گفتن و ...

تو خودت تصمیم میگیری چه سبکی زندگی کنی که دیگران بیان طرفت یا براشون زنگ تفریح باشی!

کلا میگن؛

آویزون،گریزون

گریزون،آویزون

خیلی با بقیه هم ارتباط نگیر و قوی و موفق شو

تو ارتباط با همسرتم باید تجدید نظر کنی

حتما این روحیه تو بهش انتقال دادی و برای همین بهت بی احترامی می‌کنه

تو دوره همسرداری تو امضام خوبه شرکت کنی

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.

مردی که بهت این حسو بده 

ساعت ۹ بذار دمه در 

به خودت رحم کن خواهر 

ادم قحطی نییت

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

الان وقتی نامزدت اینطور میگه

پس فردا بعد ازدواج و حتی بعد بچه اوردن چی میخاد بگه

اگر نمیتونی ازش جدابشی و شرایط نداری

جلوش کم نیار.بگو بدن خودمه ب خودم ربط داره.خیلیم خودمو دوست دارم....جلوش وانده.که تا اخر هی نقطه ضعف داشته باشی و اذیتت کنه.....بهش نشون بده ک چطور خودتو دوستداری .....

دوم اینکه شما هم گاهی مقابل ب مثل کن فکر نکنه یوزارسیفه از اسمون اومده.چند تا از ایرادهاشو سر بزنگاه خنده خنده بگو....تا کار دستش بیاد

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

پارتنر آدم باید کسی باشه که اعتماد به نفس بده به طرفش نه خوردش کنه باید جوری باشه که اگر از همه جا زده شدی اون پناهت بشه تو قراره یه عمر باهاش زندگی کنی اونوقت اینجور باید حمایتگر بشه؟ حتما جدا باید بشی 

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

یا اگر خیلی داره‌ حرف الکی میزنه بگو باشه ۵۰ تومن بزن به حسابم برم فیلر بزنم و یکم به خودم برسم دوباره بگو ۲۰ تومن بزن برم دندونمو فلان کنم بهمان کنم تا بفهمه 

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد