2777
2789
الان تو ازدواج به چیا دقت کنم؟ به جربزه طرف؟ به اعتقاداتش؟ به خانوادش؟ احساس و اینا چی پس؟

خانواده اول خانواده که مهم ترین چیزه تو ازدواج اگه خانواده درست ‌حسابی داره که خوبه اگه نه که بیخیال شو عرضه خود پسر ببین چند مرده حلاجه کارش چیه سرمایش چیه آدم کاری و با عرضه ای باشه خسیس نباشه که مرد خسیس زندگیتوداغون میکنه

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
واقعا میگم هیچ کدوم.

پس کی؟ کِی؟ تا کی منتظر بمونم کسی بیاد که هم پولش خوب باشه هم قیافش؟ شاید همچین کسی اصلا نیاد و همین فرصتایی که دارمم از دست بره

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قیافه باید به دل آدم بشینه حتی یه ذرهولی بی عرضه هیچ وقت درست نمیشه اصلا دوست داشتن آب و نون نمیشهپس ...

بعد فوق لیسانس اومده خونه باباش باباش و خواهراش دارن خرجشو میدن

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

من ۲۸ عقد کردم از هیچی هم عقب نموندم

خب عزیزم من منظورم همین زودیا نیست منظوریم مثلا ۳۵ سالگیه

من آخرین خاستگارایی که داشتم مال ۲۳ سالگیمه

دومی عزیزم مردها از ۳۵ سال بگذرن جا افتاده میشن خوب میشن انقدر که اخلاق و پول مهمه ظاهر مهم نیست در ...

دقیقا دارم به همین فکر میکنم به دومی بنده خدا بگن چقدر نچسبه 

ببین همرو خدا آفریده شاید قهرش بیاد اینجوری بگم ولی خب شاید بگن فلانی چرا خودشو حیف این پسره کرد 

و اینکه با یرسی از آشناها هم سر شوهر و اینا یکم چجوری بگم رقابت داریم 

البته همه همینن که شوهر فلانی چجوریه فکرشو که میکنم منو باهاش تو خیابون ببینن... یا عکس بگیریم باهم.... 

خدایا منو ببخش

خانواده اول خانواده که مهم ترین چیزه تو ازدواج اگه خانواده درست ‌حسابی داره که خوبه اگه نه که بیخیال ...

خساستشو از کجا بسنجم؟

از هر لحاظ نگاه میکنم اولی فقط قیافه داره حتی خانوادشم خوب نیستن😭😂

خب فرض کنید فقط همین دو مورد رو دارم

خودت داری میگی از الان بخاطر بی عرضگی داره از چشمت میفته باهاش زندگی کنی لابد تو باید خرج زندگی بدی اون بشینه خونه دخترا عاشق قیافش نشن

بنظرم فیلم بی پولی بهرام رادان رو خوب نکاه کن

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
خساستشو از کجا بسنجم؟از هر لحاظ نگاه میکنم اولی فقط قیافه داره حتی خانوادشم خوب نیستن😭😂

اونوکه بنداز بره به درد یک روزم نمیخوره😅خب از تیپ و قیافه و خرج کردنش مشخصه خسیس هست یانه

قدتون چقدره 

ببین همسر من قدش ۱۶۵ هست و من ۱۵۷ هستم 

موقعی که اومد خاستگاری لاغر بود قیافه اش معمولی بود قدش هم کوتاهه دیگه ولی از نظر خانوادگی سطح بالایی داشت و پول و شغل داشت پسر مودب و خیلی خوبی بود من راضی نبودم میگفتم قدش کوتاهه نمیخوام ،یه خاستگار دیگه داشتم خوش قیافه بود با خانواده ی معمولی شغل هم نداشت ازش هم خوشم می اومد اگر به عقل من بود که دومی رو انتخاب میکردم ولی انقدر مامانم اروم اروم باهام حرف زد خاستگار اول رو قبول کردم الان خوشبخت ترینم 

همسرم بعد یه مرت چاق شد اندامش پر شد خیلی بهتر شد اصلا ظاهرش خوب شد چهار شونه شد حالا قد نکشید ولی لاغر نیست خوبه ،وضعش هم عالیه، به شدت مرد متعهد و با اخلاقیه پس ببین من با عقل لزدواج کردم و خوشبختم واقعا پول و اخلاق مهمه به خدا همه سر شوهرم قسم میخورن هیچ کس نمیگه قد کوتاهه انقدر خوبی داره که اصلا قدش به چشم نمی یاد

اونوکه بنداز بره به درد یک روزم نمیخوره😅خب از تیپ و قیافه و خرج کردنش مشخصه خسیس هست یانه

کلا خانوادگی زیاد به ظاهرشون نمیرسن پسره الان کلی سرمایه جمع کرده ولی تیپش خوب نیست شایدم سلیقه نداره، نمیدونم

دقیقا دارم به همین فکر میکنم به دومی بنده خدا بگن چقدر نچسبه ببین همرو خدا آفریده شاید قهرش بیاد این ...

مگه مجبوری فقط بین این دوتا انتخاب کنی انقدر عجله نکن خب به دلت نیست مردمو سرکار نزار بعد ازدواج بگی قیافش به دلم نمیچسبه محلش ندی بعد هی چشمت به قیافه شوهر این واون باشه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
بعد فوق لیسانس اومده خونه باباش باباش و خواهراش دارن خرجشو میدن

فوق لیسانسم داره دنبال کار نمیره سنشم زیاده پس بیخیالش شو قیافه عادی میشه بی پولی و بی مسئولیتی هرگز

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
کلا خانوادگی زیاد به ظاهرشون نمیرسن پسره الان کلی سرمایه جمع کرده ولی تیپش خوب نیست شایدم سلیقه ندار ...

اخه واقعا بعضیا تا نرن تو زندگی خساست و متوجه نمیشن باز خوبه سرمایه داره