2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینو میگم ولی دلم باز پیششه

دلتو دربیاربنداز بره وقتی بری تو زندگی سوختی و درد کشیدی دوست داشتن اخرین‌چیزیه‌که برات اهمیت داره حتی قیافشم دیگه دوس نداری خودتو ننداز تو ی عذاب دائمی ازکسی که دوپیرهن از تو بیشتر پاره کرده تجربه بگیر ضرر نمیکنی

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
اگر اجباری بین هر دو هست،مورد دوم ظاهر بعد از یه تایمی کلا فراموش میشه برام بقیه مسائل خیلی اهمیت بی ...

منطق همینو میگه 

پسره به قول مامانم هر جای دنیا بری گشنت نمیزاره الانم حقوقش ۵۰ تومنه که خب حقوق  خوبیه از نظر خانواده ما.

تنها مشکلم چهره و قدشه که یا همقدیم یا اون کمی کوتاهتره و اینکه من بشدت سفیدم و اون سیاهه😭

از لحاظ اعتقادی هم خیلی نزدیکیم 

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

اگه میخوای یک عمر با آرامش زندگی کنی دومیاولی اگه از نظر مالی برات کم بزاره عشق میره و نفرت بجاش میا ...

شما تو ازدواجتون اولی رو انتخاب کردین یا دومی

ببینید اونی که خوشگلتره احساسی تره و بیشتر بروز میده ولی خب این قضیه کارش هست 

دومی خیلی فکرش تو کارشه خیلی درونگراست و اینکه ادم استرسی ای هست (البته خانوادگی آدمای بشدت باهوشی هستن)

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

هییییچ کدوم

برای شمایی که شاید بیست تا خاستگار داری هی بگی این نه اون نه برای منی که دو سه تا دارم باید بالاخره انتخاب کنم😭

دلتو دربیاربنداز بره وقتی بری تو زندگی سوختی و درد کشیدی دوست داشتن اخرین‌چیزیه‌که برات اهمیت داره ح ...

الان تو ازدواج به چیا دقت کنم؟ به جربزه طرف؟ به اعتقاداتش؟ به خانوادش؟ احساس و اینا چی پس؟ 

هیچ کدوم منتظر میمونم پسری بیاد که کار و پولش درست باشه

چهرش هم به دلم بشینه

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

هیچ کدوم منتظر میمونم پسری بیاد که کار و پولش درست باشهچهرش هم به دلم بشینه

تا کی منتطر بشینم همین الانم ۲۷ سالمه 

اخرش پشیمون میشم از منتظر نشستن میدونم چون کسی نمیاد 

حد اقل برای من یکی پیدا نمیشه

قیافه باید به دل آدم بشینه حتی یه ذره

ولی بی عرضه هیچ وقت درست نمیشه اصلا دوست داشتن آب و نون نمیشه

پس خرجشو چکار میکنه ؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
تا کی منتطر بشینم همین الانم ۲۷ سالمه اخرش پشیمون میشم از منتظر نشستن میدونم چون کسی نمیاد حد اقل بر ...

من ۲۸ عقد کردم از هیچی هم عقب نموندم

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

دومی عزیزم مردها از ۳۵ سال بگذرن جا افتاده میشن خوب میشن انقدر که اخلاق و پول مهمه ظاهر مهم نیست در یه حدی باشه که یکی دید نگه وااای فلانی چه شوهر نچسبی داره خوبه 

برای ظاهر مرد خیلی خودت رو اذیت نکن زن باید زیبا و محجوب  باشه مرد باید غیرتی و با اخلاق باشه 

اگر با عقلت تصمیم گرفتی خوشبخت میشی ببین عقلت چی میگه